RSS
 

A Menny hamarosan ki fogja hirdetni Isten – az emberiség megmentését célzó – Nagy Tervének befejező részét

28 dec

2013. november 26. kedd, 12.53

Hőn szeretett leányom, mindazok, akiket üldöznek az Én Nevemben, azt akarom, hogy megértsék, miért történik ez. Ne feledjétek, Kereszthalálom és a szenvedés, melyet elviseltem, azért volt, hogy meg tudjam szabadítani az emberiséget a fenevad iránti szolgaságból. Legyetek tudatában, hogy Keresztem – amikor nehéznek találjátok, hogy hordoznotok kell – egy nagyon nehéz teher.  Amikor felveszitek Keresztemet, gyűlölni fognak benneteket nemcsak a gonoszok, hanem a szent emberek is, akik pedig őszintén szeretnek Engem, de híján vannak a tisztánlátásnak.

Amikor felveszitek Keresztemet, és tettekre váltjátok Tanításaimat, akkor meg fognak vetni benneteket. Amikor felveszitek Keresztemet, azáltal, hogy hirdetitek az Igazságot, melyet ezek az Üzenetek tartalmaznak, rágalmazni és gyűlölni fognak benneteket, jobban, mint bármely más Tanítványomat, akik előttetek jártak. Kereszthalálom óta, semmilyen más küldetés nem hasonlítható ehhez a legeslegutolsó küldetéshez, melyet Atyám hagyott jóvá a Mennyben. Ha ez nem így lenne, akkor ügyet sem vetnének erre. Ehelyett a Föld minden szegletében hallató lesz Szavam, és a Szentlélek Ereje által mindenki meg fogja hallani, még ellenségeim is. Senki sem fogja figyelmen kívül hagyni Szavamat, mert ez lehetetlen. Mert amikor az Isten Szava hallható, nem lesz olyan, aki – függetlenül lelke állapotától – ne reagálna Rá valamilyen módon.  Azok, akik hagyják, hogy megérintsem a szívüket, el fognak telni szeretettel Irántam, de egyúttal meg is lesznek rendülve, mivel egyedül Isten hangja képes ilyen reakciót kiváltani.

Ti, akik hallotok Engem, most meg kell hallgatnotok. Kérlek, fogadjátok el Keresztem súlyát, függetlenül attól, hogy mennyire nehéz lesz a terhetek végül. Ez a Kereszt ki fog meríteni benneteket, de a megbocsátás gyümölcseit fogja teremni ellenségeim számára, akiknek a lelkét szeretném megmenteni. Üldöztetésetek meglehet, hogy nehéz, meglehet, hogy ez bánatot és szomorúságot okoz nektek, de legyetek tudatában, hogy ezt az a tény okozza, hogy ez az Én Művem. Művem, ha beszennyezetlen marad, rettenetes szenvedést vált ki azok körében, akik válaszolnak Nekem. Ugyanakkor legyetek tudatában, hogy szenvedésetek rövid életű lesz, és gyorsan feledésbe merül, mert a Menny hamarosan ki fogja hirdetni Isten – az emberiség megmentését célzó – Nagy Tervének befejező részét. Akkor megújul a világ, és áradni fog Isten Szeretete, amíg Isten Akarata be nem teljesül.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.