RSS
 

Mindazok, akik viselik a háromszöget, a legszentségtelenebb háromság jelét, részt fognak vállalni az ilyen jótékonysági szervezetek támogatásában

12 nov

2013. október 22. kedd, 13.20

Hőn szeretett leányom, Egyházam minden szegletében az új szertartásokra készülődnek. A nyilvános nyilatkozatok – annak szükségességéről, hogy alázatosnak és másokkal törődőnek kell lenni – precedenst fognak teremteni a világi emberbaráti szeretetre, melyet az Antikrisztus fog bevezetni. A sátán mindezen szolgái titokban együtt ünnepelnek, és az egész világra kiterjedő hálózatuk globális jótékonysági szervezeteket hoz majd létre, azzal a céllal alapítva, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy ezek isteni ihletésűek.

Mindazok, akik viselik a háromszöget, a legszentségtelenebb háromság jelét, részt fognak venni az ilyen jótékonysági szervezetek támogatásában, mert ez emelni fogja őket a világ szemében. Váratlanul egy új, hatalmas úgynevezett evangéliumi mozgalomról fognak beszélni, és az emberek oda fogják adni a pénzüket, hogy segítsenek növelni azon erőfeszítéseiket, hogy segítsenek a világ szegényein. Úgy fog vélekedni mindenki, hogy ez a nagyobb jó érdekében történik, és Egyházam bizonyos vezetőit csodálni fogják a világ minden szegletében. Csak nagyon kevesen fogják vitatni az ő szándékaikat, de amikor azt látjátok, hogy a világ legnagyobb bankjai egyesítik erőfeszítéseiket, akkor tudni fogjátok, hogy ez egy olyan tett, mellyel meg akarnak téveszteni benneteket. Milyen ravasz a fenevad. Milyen okosnak tűnnek tettei, hiszen azok cukormázba lesznek öltöztetve, a megtévesztés egy formájaként, amit csak a Szentlélek Ajándékával megáldottak fognak tudni felismerni. És miközben minden beszéd az ember közjaváról szól, ama vágyról, hogy egyesítsenek minden vallást, egy hatalmas közösséget alakítván ezzel – addig egy szó sem esik majd azon Tanításomról, hogy Isten gyermekeinek szilárdan ki kell tartaniuk Isten Igéje mellett.

Az idő gyorsan halad, és a látszólag jól szervezett és gondosan összehangolt propaganda közepette, kezdenek megjelenni a repedések. Amikor a sátán munkálkodik, terjed a zűrzavar; megosztottság keletkezik; uralkodóvá válnak az ellentétek, és már semmi sincs rendben. Bizonyos tiszteletek, melyeket Tabernákulumaim előtt adnak Nekem, meg fognak szűnni. Az Örök Imádást be fogják szüntetni, és hamarosan megfosztják a Templomokat a szentek szobraitól. Minden tettük jóvá lesz hagyva annak a nevében, hogy a régi Egyházat gyökerestül fel kell forgatni, és azt időszerűbbé, csábítóbbá, és vonzóbbá kell tenni a nem hívők számára.

Azoknak, akik ismernek Engem, meg kell tenniük minden tőlük telhetőt az Evangélium hirdetése által, mivel biztosak lehettek abban, hogy nem fogtok hallani semmit a Szent Bibliáról. Az idézetek, amiket hallani fogtok, azok lesznek, melyeket elferdítenek a hazugságokat alátámasztandó. Amint megfosztják az Egyházat méltóságától, elkezdenek a büntetések lezúdulni rájuk a Mennyből. Idővel meg lesznek ők fékezve, de előbb ezeknek a megpróbáltatásoknak végbe kell menniük, a megjövendöltek szerint.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.