RSS
 

Maradjatok nyugodtak, békések, ámde azzal az elszánt határozottsággal, hogy továbbra is hirdetitek az Evangéliumban foglalt Szent Igét

10 nov

2013. október 20. vasárnap, 12.07

Hőn szeretett leányom, Szeretném kinyilatkoztatni nektek, szeretett Apostolaimnak – azoknak, akik járják a világot, és hirdetik Szent Igémet -, hogy Belém, a ti Jézusotokba kell kapaszkodnotok úgy, mint eddig még soha. Az előttetek álló időszak nehéz lesz, és nektek, akik továbbra is Bennem és Velem maradtok, valamint Értem lesztek, az lesz a feladatotok, hogy az előttetek álló sötét napokban tartsátok égve Világosságom Lángját.

Drága gyermekeim, maradjatok nyugodtak, békések, ámde azzal az elszánt határozottsággal, hogy továbbra is hirdetitek az Evangéliumban foglalt Szent Igét, a világ minden szegletében. Ti, Maradék Hadseregem, el fogjátok vezetni Hozzám Isten valamennyi gyermekét, és segíteni fogtok megmenteni őket a gonosz árnyától, mely lelkek millióit fogja beborítani. Ti az Enyéim vagytok, és Isten Világosságában jártok, egyengetvén az utat a világ megmentésére.

Kegyelmeim áradnak most rátok, szeretett Apostolaim, és ha már tudatában vagytok, hogy Én vezetlek benneteket, és teljes mértékben bíztok Bennem, semmi ártalom nem érhet benneteket. De ha hagyjátok magatokat, hogy önként a megtévesztés szolgáivá váljatok, akkor Védelmem nem fog kiterjedni rátok. Titeket, akik a hamis próféta és az Antikrisztus oldalára álltok, tőrbe fog csalni a sátán, és nem fog szabadon engedni. Titeket, akik ellenségeim oldalán jártok, és a kígyó kelyhéből isztok, el fog pusztítani a kígyó, ha ellene mertek szegülni.

Szívleljétek meg most Figyelmeztetésemet – ha a fenevad oldalára álltok, és szentségtelen esküt tesztek az eretnekség tisztelésére, akkor nagyon nehezen fogtok tudni szabadulni a gonosz szorításából. Imádkozzatok, hogy legyen bölcsességetek felismerni az Igazságot.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 októberi üzenetek

 

Tags: , ,

Comments are closed.