RSS
 

Lehetek Én az egyetlen igaz barátjuk, az egyedüli üdvösségük, mégis sokuk fogja figyelmen kívül hagyni Figyelmeztetéseimet

04 nov

2013. október 18. péntek, 12.38

Hőn szeretett leányom, az Én legnagyobb bánatom az, hogy azok, akik a legjobban szeretnek Engem, tömegével nem lesznek hajlandóak meghallani Hangomat, most, amikor szólítom őket.

Lehetek Én az egyetlen igaz barátjuk, az egyedüli üdvösségük, mégis sokuk fogja figyelmen kívül hagyni Figyelmeztetéseimet. Még azok is, akik hallják Hangomat, figyelmen kívül fognak hagyni Engem, és el fogják vetni Szavaimat, mint eretnekséget. Ők nem fogják felismerni az időket, amelyben élnek, és csak a Nagyfigyelmeztetés során fognak ráébredni az Igazságra. Addigra már sokuk káromolni fog Engem, és olyan messzire távolodik Tőlem, hogy már nem fogom tudni megérinteni a szívüket, vagy megmenteni a lelküket.

Ne becsüljétek alá azt a gyűlöletet, mellyel az ördög viseltet Irántam. Ő szörnyű módon elárulta Atyámat, és Engem is gyűlöl. Ez azt jelenti, hogy ő gyűlöli Egyházamat, és a végső csata földi Egyházam és a sátán által küldött démonok között fog zajlani. Ez a csata már kezdetét vette, és már lopott el szeretett Lelkeim közül, akik közül sokan nem is veszik észre, hogy miként bántják Istent.

Amikor Jelenlétem hamarosan érezhető lesz mindazok körében, akik szeretnek Engem – függetlenül attól, hogy hisznek-e ezekben az Üzenetekben vagy sem -, a Szentlélek Ereje által be fogom tölteni lelküket a felismeréssel. Ez az Én Ígéretem a világnak. Sosem hagylak benneteket a gonosz hatalmára, mert nagyon szeretlek titeket. Olyanok vagytok, mint Testem tagjai. Testem részei vagytok. Az Én Részem vagytok.

Akár akarjátok, akár nem, Én követni foglak benneteket, egészen a Nagy Napig, és harcolni fogok azért, hogy megmentsem a lelketeket. Ti hátat fordíthattok Nekem, de én soha nem foglak elhagyni benneteket, mert Én türelmes Vagyok. Állhatatosságom és Istenségem meghaladja felfogásotokat. Soha ne felejtsetek el Engem, a Ti Jézusotokat, mert Én szüntelen veletek vagyok, arra várva, hogy Hozzám jöjjetek.

Szeretett Üdvözítőtök

Az Emberiség Megváltója

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.