RSS
 

Isten Világossága le fog ragyogni rátok, és Én megígérem, hogy nem fogjátok egyedül érezni magatokat

27 nov

2013. november 5. kedd, 11.00

Hőn szeretett leányom, Isten már megkezdte a végső előkészületeket annak érdekében, hogy üdvösséget nyerjen valamennyi Gyermeke. Oly sokan nem vagytok tudatában mit is jelent pontosan a Második Eljövetel, és ezért nem készültök fel. Sokan azt hiszitek, hogy ez még jó hosszú ideig nem fog bekövetkezni. Ezért, csak azok, akik ténylegesen felkészültek, állnak majd készen arra, hogy üdvözöljenek Engem, az ő Vőlegényüket, díszbe öltözve és Nekem bemutatva, ahogy az illik. Mások aludni fognak, felkészületlenek és összezavarodottak lesznek. Lesznek, akik nem fognak Bennem hinni mindaddig, amíg fel nem tűnök a világ minden részén. Egyesek bele fognak halni a megrázkódtatásba, de a legtöbben eltelnek majd örömmel és csodálattal. Azoknak, akik hagyták magukat megtéveszteni, megbocsáttatik majd, amennyiben könyörögve kérnek Engem, hogy adjak számukra mentességet. Sajnos sokan vissza fogják utasítani Nagy Irgalmamat, mert szívük kővé fog válni, és semmi sem nyitja majd azt.

Az előttetek álló időszak tele lesz különleges kinyilatkoztatásokkal és rátok áradó rendkívüli Kegyelmekkel. Azért teszem ezt, hogy egyre erősebbé tegyelek benneteket, hogy ne adjátok el a lelketeket a világi vonzalmakért cserébe. Egyre többen és többen fogtok közelebb kerülni Hozzám, és ahogy lelketekhez szólok, békességet fogtok érezni a nagy hitehagyás szörnyűségének közepette. Amikor tanúi vagytok ennek a szörnyűségnek, akkor ti jobban fel lesztek készülve ennek elviselésére, valamint mások segítésére.

Isten Világossága le fog ragyogni rátok, és Én megígérem, hogy nem fogjátok egyedül érezni magatokat, még akkor sem, ha elutasítanak benneteket azok, akik nem fogják fel mindezt. Amikor a Földön jártam, a Farizeusok sokakat elfordítottak Tőlem. Ugyanez fog történni most is. Sokatokat arra fognak biztatni, hogy ne csak jelenlegi Mennyei Hívásomat utasítsátok el, hanem Tanításaimat is. Tanításaim nem változtathatóak meg soha, mert azok maguk az Igazság, és csak az Igazság menthet meg benneteket.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.