RSS
 

Egyházam az Igazságra épült, és ajkairól kizárólag az Igazságnak lenne szabad fakadnia

19 nov

2013. október 27. vasárnap, 23.30

Hőn szeretett leányom, amikor Egyházamat nyíltan ünnepli egy gőgös és szekuláris világ, akkor legyetek tudatában, hogy ez a két különálló egység közel van ahhoz, hogy egyesüljön. Amikor Egyházam befogadja a szekuláris világot, ezáltal politikailag lesz motivált, és a politikai-üzleti világban keresi az elismerést, akkor tudatosítsátok magatokban, hogy Én soha nem hagynék jóvá ilyen intézkedést.

Egyházam az Én Igémre épült. Egyházam az Igazságra épült, és ajkairól kizárólag az Igazságnak lenne szabad fakadnia. Amikor Egyházam, az Én Felhatalmazásommal szónokol a bűn ellen, akkor mindig bírálat fogja érni, mert az ember mindig a bűn pártján áll. A bűn elfogadhatóbbá teszi az ember életét a maga és mások számára, és az ember minden erőfeszítésével azon van, hogy a poklot képtelenségnek nyilvánítsa. Amikor Egyházam csak erről a világról szónokol, annak gondjairól, problémáiról, valamint az ember szenvedéséről, és nem hirdeti Isten Igéjét, ezzel elszakítja magát Tőlem. Egyházamban csak azok mondhatják magukat valóban Egyházamhoz tartozónak, akik hűségesek maradnak ahhoz, ami Én tanítottam nekik. Kizárólag azokból áll Egyházam, akik az Igazságot szólják.

Amikor az Egyházamban lévők elvetnek Engem, Jézus Krisztust, akkor a gonosz lélek már behatolt annak felségterületére. Folyamatosan szorítanak ki Engem Egyházamból. Már nem tisztelnek úgy, ahogy egykor. Saját Szavaimat már nem fogják használni az Igazság hirdetésére. El fogják ferdíteni Szavaimat, hogy igazolják azokat a szavakat, tetteket és cselekedeteket, melyek nem Tőlem erednek, és soha nem is fognak Tőlem eredni. Igémet nem lehet megváltoztatni, és bárki, aki fogja és meggyalázza azt, örökké tartó büntetést fog elszenvedni.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.