RSS
 

Üdvösség Anyja: Csak kevesen lesznek elég bátrak ahhoz, hogy nyíltan hirdessék Isten Szavát, Fiam földi Egyházának Keresztre feszítése során

16 okt

2013. szeptember 25. szerda, 12.15

Gyermekem, Fiam földi Egyházának Keresztre feszítése ténylegesen kezdetét vette, és a jelek elkezdtek látszani. Ahogy Fiamat Keresztre szegezték, és csak egy Tanítványa volt Mellette a végsőkig, ugyanígy csak néhány földi Tanítványa meri majd mutatni, hogy védelmezi az Ő Misztikus Testét a Földön, amint azt kifosztják, gyötrik, majd megsemmisítik.

Azok közül, akik hűséget esküdtek Fiamnak csak nagyon kevesen nézték az Ő megostorozását, illetve kísérték Őt a Kálvária hegyére menvén. Mindössze négy hűséges tanítványom maradt – unokahúgom Mária, Márta, Mária Magdolna, és János -, hogy támogassanak és segítsenek nekem gyötrelmemben, amint tanúja kellett, hogy legyek Fiam borzalmas kínzatásának. Sokan követik Fiam utasításait – ezeken a világnak szóló szent Üzeneteken keresztül -, de csak kevesen lesznek elég bátrak ahhoz, hogy nyíltan hirdessék Isten Szavát, Fiam földi Egyházának Keresztre feszítése során.

Nagy az én bánatom jelenleg, mert mindaz, amit én előre megmondtam a La Salette-i illetve a Fatimai jelenések alkalmával, most bontakoznak ki a szemetek előtt, de sokan vakok vagytok. Ti, akik órákat töltöttetek előttem legszentebb kegyhelyeimen, jöjjetek, és kérjetek engem, a ti Édesanyátokat, hogy nyissam fel szemeteket az Igazságra. Kérjetek engem, hogy ajánljam szíveteket és lelketeket Fiamnak, különben ti is meg fogjátok tagadni Őt.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért