RSS
 

Üdvösség Anyja: A Katolikus Egyház papjaihoz – Kérlek benneteket, hogy Legszentebb Rózsafüzérem mindig legyen nálatok

31 okt

2013. október 14. hétfő, 15.30

Drága gyermekem, egy pillanatra se hidd, hogy egyikőtök is elég erős ahhoz, hogy egyedül álljatok ellent a rátok váró kísértéseknek, miszerint fordítsatok hátat az Igazságnak – azaz Isten Igaz Igéjének. Ha nem imádkoztok szüntelen, azt fogjátok tapasztalni, hogy nem fogtok tudni kiállni és hirdetni az Igazságot, amikor hazugságokat ismertetnek veletek.

Imádkozzátok mindannyian az Imahadjárati Imákat, mivel a sötétség már elkezdett leereszkedni Fiam földi Egyházára, és nektek minden pillanatban felkészültnek kell lennetek erre.

A Katolikus Egyház papjaihoz – Kérlek benneteket, hogy mindig legyen nálatok Legszentebb Rózsafüzérem és egy Benedek Kereszt. Minden áldott nap imádkoznotok kell Szent Rózsafüzéremet, és figyeljétek meg, hogy az egyházi előkelőségek közül, ki imádkozza nyilvánosan Szent Rózsafüzéremet. Amikor engem tisztelnek, akkor minden jelenlévőnek előttem kell imádkoznia Szent Rózsafüzéremet. Ha ők, akik azt állítják, hogy az irányba vezetik a híveket, hogy kérjék segítségemet Isten Trónusa előtt, ellenben képtelenek Rózsafüzéremet imádkozni, akkor nekik szükségük van a ti imáitokra. Hozzám jönni, segítségemet kérvén, Rózsafüzérem imádkozása nélkül, pont a lényeg vész el, mivel ez hasonló ahhoz, amikor egy katona fegyvertelenül megy csatába.

Rózsafüzérem a leghathatósabb ima, és ha naponta imádkozzák, akkor meg fogja semmisíteni a gonosz hatalmát. Azok, akiknek a lelke sötétté vált a sátántól eredően, túl gyötrelmesnek fogják találni ennek az imának az imádkozását. Tetteikről tudni fogjátok, hogy kik ők, és kérnetek kell Istent, hogy Fiam, Jézus Krisztus Irgalma által, segítsen nekik Isten Világossága felé haladni.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért