RSS
 

Sokan el fognak árulni Engem azáltal, hogy elfogadják a csalárdságokat

09 okt

2013. szeptember 21. szombat, 13.45

Hőn szeretett leányom, Erőm most szét fog áradni a hívők szívében, ahogy a Szentlélek Ereje által egyfajta békességet fognak érezni a nagy hitehagyás ellenére, melyet lassan kezdenek megtapasztalni Egyházamban.

Szeretett Atyám Hatalma és Dicsősége által nagy erőt és bátorságot fogok adni nektek, szeretett Tanítványaim, ezen megpróbáltatások során. Az Imahadjárati Imákon keresztül kapjátok ezeket az Ajándékokat, mert ezek nélkül lehetetlen lenne számotokra, hogy túléljétek a vallási üldöztetést, melynek elébe néztek. Azért kapjátok ezeket az Ajándékokat, hogy meg tudjátok menteni a többieket, akik elutasítják Mennyei Hívásomat, és akik ártatlanul belesétálnak az oroszlán barlangjába, ahol elszabadul a pokol. A sötétség barlangjában aztán pogány szertartásokba fognak sodródni. Lelkük megnyílik a gonosz szellem előtt, és nagyon rövid időn belül vakká válnak az Igazságra – az Isten Szent Igéjére, mely kezdettől fogva meg van határozva.

Sokan el fognak árulni Engem azáltal, hogy elfogadják a csalárdságokat. Pedig megkapták az Igazságot Kereszthalálom által. Amikor a Földön jártam, sok Tanítványom árult el Engem a Keresztre feszítésemet megelőző napokban. Utánozván a farizeusokat, ezeket a szavakat kiáltozták:”Távozz tőlem, eretnekségeket beszélsz. Kigúnyolod a farizeusokat, akik Isten Nevében beszélnek. Egy hazug vagy, és gonoszságot beszélsz. Te a sátán fia vagy.”

Most, hogy készítelek fel benneteket Második Eljövetelemre, pontosan ugyanezeket a vádakat fogjátok fröcsögni újfent. Most azért jövök ezeken a Mennyből jövő Isteni Üzeneteken keresztül, hogy elhozzam nektek az Igazságot, annak ellenére, hogy már mindent tudtok Rólam. Én ezt azért teszem, mert az Igazságot el fogják törölni Egyházamban. Hamarosan a Nevemben tett hazugságokat fogtok elfogadni, és az Igazság már sehol sem lesz fellelhető.

Ne feledjétek ezeket a Szavakat. Csak azért jövök, hogy beteljesítsem az Atyámnak tett Ígéretemet. Azért jövök, hogy örök üdvösséget hozzak nektek, mely meg lett ígérve nektek. A sátán nem akarja, hogy ez megtörténjen, de nem tud megállítani Engem. Viszont amit tenni fog az az, hogy Isten gyermekei közül sokakat meg fog akadályozni abban, hogy elfogadják végső Irgalmamat. Ellenségeim segítsége révén teszi majd ezt, akiket már elcsábított földi Egyházamban.

Ébredjetek ti, akik alszotok. Úgy jövök el, mint éjjel a tolvaj. Csak azok fognak megmenekülni, akik felkészültek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.