RSS
 

Olyan sokan elfelejtettek Engem, ugyanakkor meg sok esetben természetesnek vesznek Engem

13 okt

2013. szeptember 24. kedd, 18.00

Hőn szeretett leányom, mennyire magányosnak érzem Magam, amikor sokan – köztük azok is, akik hűségesek Szent Szavamhoz – oly kevés időt töltenek Társaságomban. Mennyire vágyom figyelmükre, akár csak egy pillanatra is a nap folyamán. Olyan sokan elfelejtettek Engem, ugyanakkor meg sok esetben természetesnek vesznek Engem. Talán nem tudjátok, hogy ha pusztán beszélgettek Velem, akár csak egy rövid ideig is, akkor Kegyelmeimet árasztom rátok?  Azok, akik azzal vigasztalnak Engem, hogy beszélgetnek Velem – úgy, ahogy a legkönnyebb a számukra – olyan belső békére tesznek szert, mely sehol másutt nem lelhető a világban.

Az élvezetek, a jólét és az izgalmak hajszolása során, kitörő megelégedettségetek csak rövid életű lesz. Semmi, még a legnagyobb világi kincsek sem fognak kielégíteni benneteket.  Nekem – Nagy Irgalmamnak – köszönhetően kaptátok meg a legnagyobb kincset, azaz egy olyan élet Ajándékát, mely nagy dicsőséggel, csodálatos környezettel, egy tökéletes, szép testtel, és azzal a képességgel teljes, hogy egy folytonos szeretet érezzetek, mely eláraszt majd benneteket, ugyanakkor hatalmas boldogságot is fog szerezni nektek. Ez az Örök Élet, és közel van Számomra az az idő, hogy átvigyelek benneteket Új Királyságomba.

Amikor Velem beszéltek, arra kérvén Engem, hogy készítselek fel benneteket erre a Nagy Napra, készen fogtok állni, de időbe telik megtenni azokat a változtatásokat, melyek szükségesek a részetekről az Úr Nagy Napjára.

Mint ahogy egy menyasszonynak és egy vőlegénynek, nektek is mindent el kell rendeznetek a Nagy Áldás Napja előtt.  Jó előre fel kell készítenetek a családotokat, a barátaitokat, és a rokonaitokat. Aztán azon a Napon, amikor eljövök, hogy tanúja legyek ennek a Dicsőséges Átmenetnek, felkészültnek kell lennetek testben és lélekben, hogy méltóak legyetek arra, hogy belépjetek az Új Paradicsomba.

Minden egyes, mások szükségleteivel foglalatoskodva eltöltött nap, szánjatok legalább tíz percet a napból bűneitek engesztelésére. Ez nagyon fontos, mert szeretlek, és tárt karokkal várlak benneteket. Ahhoz, hogy méltóképpen kommunikáljatok Velem, először mindig alázatos szolgálóként kell Elém járulnotok. Amikor letérdeltek Elém, vagy csak egyszerűen beszélgettek Velem a szívetekben, mindig ezzel kezdjétek:

„Jézus, bocsáss meg nekem, mert vétkeztem.”

Ezt követően érezni fogjátok Jelenlétemet, és Én a lelketekben fogok élni. Minél gyakrabban fordultok Hozzám, annál közelebb kerültök. Hamar olyan leszek, mint egy barát, aki nélkül nem tudtok élni. Akkor minden apró dolog miatt Hozzám fogtok fordulni, és Én ott leszek. Én mindig gondoskodni fogok arról, hogy azok, akik az Én Társaságomban töltenek időt, nagy kegyben fognak részesülni, és Kegyelmeim lelki békét és nyugalmat teremtenek majd. Ne feledjétek, Én rögvest válaszolok azoknak, akik keresnek Engem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.