RSS
 

Nyugodjatok meg mindannyian, és tudatosítsátok magatokban, hogy Isten Hatalma örök, és nincs olyan gonosz tett, melyet Ő ne tudna eltiporni

29 okt

2013. október 11. péntek, 22.30

Hőn szeretett leányom, tudd, hogy Én minden egyes nap, minden egyes percében melletted vagyok, válaszodat várván. Vannak időszakok, amikor túl sok tennivalód van ezzel a Küldetéssel kapcsolatosan, de mindig kellő időt kell hagynod Rám, a te Jézusodra. Ne feledd, Én mindig Jelen Vagyok, és mindig válaszolok azoknak, akik Hozzám kiáltanak. Semminek sem szabad elszakítania téged Társaságomtól, mert az az idő, amit Rám szánsz, nagy Kegyelmekben részesít téged.

Ma azt kérem, hogy készüljenek fel mindazok, akik elfogadják, hogy jelenleg Én szólok az egész világhoz, az Igazság Könyvén keresztül. Soha ne engedjétek, hogy Üzeneteim nyugtalanságot, aggodalmat vagy rémületet keltsenek bennetek. Soha ne gondoljátok, hogy Én azt kérném tőletek, hogy otthonaitokat elhagyva rejtekhelyekre meneküljetek, mert ez az utasítás nem Tőlem származik. A rejtekhelyek, amelyekről beszélek, azok a helyek, ahová azért kell mennetek, hogy Szentmisében és a Szentségekben részesülhessetek.

Hűséges Szolgáim, szerte az egész világon, már készülnek erre az eljövendő napra, amikor nem lesz többé napi Szentmiseáldozat.

A Megáldatott Élő Isten Pecsétjét folyamatosan tartsátok otthonaitokban, és amilyen formátumban tudjátok, hordjátok magatoknál is. Ez meg fog védeni benneteket mindenféle üldöztetéstől, és kellő erőt fogtok kapni ahhoz, hogy hűségesek maradjatok Istenhez, és mindahhoz, ami egyértelműen le van fektetve a Legszentebb Bibliában.

Nyugodjatok meg mindannyian, és tudatosítsátok magatokban, hogy Isten Hatalma örök, és nincs olyan gonosz tett, melyet Ő ne tudna eltiporni.

Ti, akik úgy döntötök, hogy válaszoltok Hívásomra, áldottak vagytok. Ugyanakkor meg a felebarátotok iránti szeretet-cselekedetetek által terjeszteni fogjátok az Élő Isten Pecsétjét, bármerre jártok. Most a következőt kell tennetek. Bízzatok Bennem. Ne nyugtalankodjatok, mert Én nem a félelmet hirdetem. Én az Igazságot hirdetem, amely egyesek számára nyomasztó lehet. Én Vagyok a ti Védelmezőtök, Megváltótok, és hamarosan eljövök, hogy elhozzam nektek a végső üdvösséget, és az eljövendő világot, melyben nem lesz gonoszság. Nyugodjatok meg. Én vezetni és védelmezni foglak benneteket, és az állhatatosság Adományát adom nektek az előttetek álló megpróbáltatások idejére.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.