RSS
 

Négy hatalmas birodalom fog felemelkedni, mint elsődleges kiindulópontok, ahonnan háborúk kerekednek majd

09 okt

2013. szeptember 21. szombat, 12.22

Hőn szeretett leányom, sok minden fog történni a világban, amint nő a hamis próféta hatalma, és bárki, aki szembe merészel szállni vele, mellőzve lesz, még ha magas rangúak is Egyházamban.

A politikai nézeteltérések négy részre fogják osztani a Földet. Négy hatalmas birodalom fog felemelkedni, mint elsődleges kiindulópontok, ahonnan háborúk kerekednek majd. Ahogy nő ezeknek a birodalmaknak a hatalma, ők fogják uralni a világ számos részét, de nem az egész világot, mivel ezt nem engedné Atyám.

Mindezek a nemzetek harcolni fognak egymással, habár azt fogják állítani, hogy együttműködnek. Ahogy egyre nő a bizalmatlanság, mindegyikük próbál majd túltenni a másikon, és így tovább folynak majd a harcok. Ők meg fogják semmisíteni saját szegény országuk nagy részét. Az embereknek, akiket ők kormányozni fognak, csak nagyon kevés hatalmuk marad, melynek során a demokrácia csak egy hajszálon fog függni. Ezek az ártatlan és szenvedő emberek azok, akik részesülni fognak Isten Védelmében, ha rendelkeznek az Élő Isten Pecsétjével.

Soha ne becsüljétek alá Istennek ezt az ingyen Ajándékát. Az Élő Isten Pecsétje meg fog óvni benneteket a testi és lelki haláltól a háborúk során. Kérlek, juttassátok el ezt a lehető legtöbb emberhez, minden országban.

Egyiptom és Szíria hatalmi harcba fog keveredni, mely hatással lesz Izraelre. Sok ellensége van a zsidóknak. Az összes olyan háború, mely ezt a két országot veszi célba és keveri bele, egy végső csatába fog torkollni, mely Izraelt is érinti majd, akik a Második Világháború óta látott legkegyetlenebb népirtást fogják elszenvedni.

Jeruzsálem bukása és felemelkedése meg van jövendölve, és ezeknek a csatáknak végbe kell menniük, még mielőtt a próféciák beteljesednek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.