RSS
 

Második Eljövetelemkor meg fogok ítélni minden egyes, akkor a Földön élő embert, aszerint, hogy mit tett Isten Dicsőségéért

03 okt

2013. szeptember 18. szerda, 17.08

Hőn szeretett leányom, amikor azt mondtam, hogy újra eljövök, ítélni élőket és holtakat, Én csak a következőt értettem. Az Első Ítéletnek be kell teljesednie, és ezalatt azt értem, hogy Második Eljövetelemkor meg fogok ítélni minden egyes, akkor a Földön élő embert, aszerint, hogy mit tett Isten Dicsőségéért. Ítéletem szigorú lesz, mivel Irgalmam addigra már kiáradt a Földre.

Ti, akik dacosak maradtok a végsőkig, azáltal, hogy elutasítotok Engem – annak ellenére, hogy az Igazság addigra már feltárult számotokra – száműzve lesztek Tőlem. Soha nem fogjátok elfogadni Irgalmamat, mindegy mennyire könyörgök üdvösségetekért. Irántam való elutasításotok és gyűlöletetek örök szenvedést hoz nektek, és Én keserű és szomorú könnyeket fogok hullajtani értetek. Ó mennyire fogtok vágyódni a Föld vigasza után, annak ellenére, hogy ott elvesztegettétek az időtöket a bűnös élvezetek valamint a hatalom gonosz hajszolására, és ahol sanyargattatok másokat. A Föld egy rég elveszett paradicsomnak fog tűnni, amikor Segítségemért fogtok kiáltani a sötétség mélyén.

Nektek, akik szerettek Engem, de akiknek lelkét megmételyezte a bűn, nincs mitől félnetek, mert Én elemésztelek benneteket Irgalmammal, ha kéritek. Minden bűnös meg fog menekülni, ha jóváteszik vétkeiket a Szememben, nem számít milyen súlyosak is a bűneik.

Az élők, akik Kegyeimet élvezik, felemeltetnek majd Dicsőséges Paradicsomomba. Ezek közé tartozik minden bűnös, minden vallás, minden rassz, akik Hozzám, az ő Megváltójukhoz, az Emberfiához kiáltanak, valamint mindazok, akik arra kérnek Engem, hogy mentsem meg őket.

Fel fogom támasztani a halottakat, azokat, akik megtisztultak a Tisztítótűz mélyén, valamint azokat, akik türelmesen várakoznak a Mennyben eme Nagy Nap elérkezésére. A többiek száműzve lesznek.

Földi időtöket Atyám határozta meg, és ez a nap továbbra sem ismert Számomra, de a közvetkezőt mondom nektek. Ti, ez a nemzedék, egybe lesztek gyűjtve, és elvitettek majd Új Paradicsomomba, amikor az Ég és a Föld eggyé válik. Kaptatok időt a felkészülésre, így használjátok ki azt még ráadásként, hiszen Örök Életetek lehet, és osztozzatok ebben szeretteitekkel. Most arra kérlek benneteket, hogy szenteljétek Nekem minden szeretteteket, családotokat, barátaitokat és nemzeteteket, hogy Drága Vérem Oltalmába burkolhassam őket.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.