RSS
 

Isten, az Atya: Veletek, akik nem tehettek arról, hogy pogány családba születtetek, Irgalmat fogok gyakorolni

01 okt

2013. szeptember 16. hétfő, 16.20

Drága leányom, az emberi nem nagymértékben érzéketlen Létezésem iránt. Sokan alig tudnak valamit Rólam, az ő Atyjukról és Teremtőjükről. Felszentelt szolgáim – köztük mindazok, akik hisznek Bennem, minden létezőnek Teremtőjében – nem készítették fel az emberiséget a büntetésre, mely rájuk fog várni, ha nem ismerik el hibáikat.

A vágy, hogy úgy gondolják “minden rendben lesz”, azt eredményezte, hogy sok Gyermekem nem hisz a pokol létezésében. Ez az a hely, ahova azok az emberek jutnak, akik visszautasítják Irgalmamat, a lelkek megmentésére tett Beavatkozásomat. A halálos bűn – hacsak el nem törlődött a kiengesztelődés (gyónás) révén – a pokol mélyére fogja vinni a lelkeket. Azok, akik esetleg nem követtek el halálos bűnt, de nem hisznek Bennem, hanem ehelyett egy olyan létezésben hisznek, melyet a hamis bálványok teremtettek és gyártottak elméjükben, nekik jócskán van félnivalójuk.

Ha elutasítotok Engem, a ti Teremtőtöket, akkor Ellenem fogtok fordulni. El fogtok szakadni. Sokan közületek, amikor Istenségem igazsága feltárul előttetek, ádázul ellenálltok majd Nekem, és Én akármit is teszek, semmi sem fog megmenteni benneteket a pokol tüzétől. Bevethetek minden Isteni Hatalmat, de nem kényszeríthetlek benneteket, hogy fogadjátok el Irgalmamat. Csak a választott lelkek imái fognak segíteni rajtatok. Ez azt jelenti, hogy ti sohasem fogjátok látni Arcomat. Bárki, aki azt mondja nektek, hogy nem számít, ha nem fogadjátok el Létezésemet, az hazudik. Csak azok juthatnak Királyságomba, egyetlen Fiam Irgalmának köszönhetően, akik elfogadnak Engem. Ha kedves és szeretetteljes lelkek vagytok, de továbbra is elutasítotok Engem – még akkor is, amikor az Igazság kiderül számotokra –, akkor ti is száműzve lesztek Tőlem. Nem lesz tiétek az örök élet.

A megtisztulás Ajándékát adom most mindannyiatoknak, de különösen az ateistáknak és a pogányoknak. Ez a megtisztulás fájdalmas lesz, de sok esetben fel fogja nyitni szemüket az Igazságra. Veletek, akik nem tehettek arról, hogy pogány családba születtetek, Irgalmat fogok gyakorolni. De ti, akik birtokában vagytok az Evangéliumnak, és tudatában vagytok a Háromságos Isten létezésének, és most mégis elutasítotok Engem, számotokra csekély a remény, amíg meg nem tértek, és nem teszitek jóvá bűneiteket. Ezután könyörögjetek lelketek üdvösségéért.

Atyátok

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.