RSS
 

Isten, az Atya: Ha városokat is kell elpusztítanom ahhoz, hogy megfékezzem a gonosz terjedését, meg fogom tenni

16 okt

2013. szeptember 26. csütörtök, 17.55

Legdrágább leányom, Igazságos Kezem lesújtott a világra, és meg fogom büntetni azokat, akik – mind testileg, mind lelkileg – bántják Gyermekeimet. Féljétek Haragomat, de fogadjátok el Irgalmamat.

Be fogok avatkozni nemzetekben azért, hogy megakadályozzam a háborúk elmérgesedését, és ha városokat is kell elpusztítanom ahhoz, hogy megfékezzem a gonosz terjedését, meg fogom tenni. Mivel az emberi gonoszság terjed, mint a vírus, ketté fogom hasítani ezeket a lelkeket, és le fogok sújtani rájuk.  Mennyire émelyít Engem az abortusz, a háború, és a gyilkosság gonosz bűne, valamint azok megtévesztése, akik segédkeznek a bűn terjedésében. Ők meg fognak fizetni ezért most.

Azok a politikai pozíciókban lévők lesznek elsőként megbüntetve, akik kezükben tartják az abortuszhoz való hozzáférést. Várjatok most, és meg fogjátok látni, hogy mennyire fognak ők szenvedni azokért a rémtettekért, amelyek fölött szemet hunynak Előttem. Azok a csoportok, akik az abortusz által a világnépesség kimúlását tervezik, Kezem által fognak kínhalált halni. Végül Igazságot fogok szolgáltatni nekik, mert többé már nem hagyom, hogy ilyen gonoszsággal sújtsák Gyermekeimet. Öntelt kijelentéseik – miszerint az emberiség érdekében cselekednek – el lesznek hallgattatva, mert elszakították magukat Tőlem, és nem lesz túl sok idejük arra, hogy megmentsék a lelküket.

Azoknak, akik azt a feladatot kapták, hogy az Evangélium Igazságát tanítsák Gyermekeimnek, meg kell szívlelniük a következő Ígéretet. Fel foglak emelni benneteket, amikor az Igazságot szóljátok, de a mélységbe foglak vetni benneteket, ha és amikor megszentségtelenítitek a Szent Eucharisztiát. És habár a hazugok meg fognak győzni benneteket az Igazság megváltoztatásának szükségességéről, és üldözni fognak titeket, mindez semmiség lesz ahhoz a sötétséghez képest, melyet az egész Földre fogok bocsátani. Akkor lesz ott sírás és fogcsikorgatás, de senki sem fog hallani benneteket. Nem fogtok se látni, se hallani többé semmit, de érezni fogjátok azoknak a lelkeknek a fájdalmát, akiket tönkretettetek a hitehagyás (aposztázia) következtében, melyet segítettetek életben tartani addig, amíg az elborította azoknak a felszentelt szolgáknak a lelkét, akiket ti utasítotok.

Féljétek Haragomat, mert hirtelen fog lesújtani rátok, és akkor már túl késő lesz számotokra. Soha nem fogjátok meglátni Arcomat. Ezt az utolsó figyelmeztetést adom azoknak a vezetőknek, akik földi Egyházamat vezetik.

Ha nem védelmezitek meg Isten Igéjét, vagy ha nem őrzitek meg a Szent Eucharisztiát, akkor halál és kétségbeesés lesz a vége. Nem fogok időt hagyni nektek, hogy elpusztítsátok azokat a lelkeket, akiket ellenségeim irányoztak elő.

Atyátok

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.