RSS
 

Ha tagadjátok a bűnt, azzal Engem tagadtok meg

22 okt

2013. október 4. péntek, 23.44

Hőn szeretett leányom, senki sem küzdhet Ellenem, ugyanakkor meg számít az örök üdvösségre, hacsak át nem adja magát Nekem teljesen. Isten minden gyermekének tudnia kell, hogy egyre közeledik az az idő, amikor tudatosulnia kell a világban annak, hogy Utolsó Hívásom szinte már a nyakukon van.

Ne féljetek Hívásomtól. Örömmel fogadjátok, mert Én Szeretetet, Békét és Üdvösséget hozok nektek. Magatokat okoljátok, ha ügyet sem vettek Rám, mert Én csak annyi időt fogok adni nektek, hogy válaszoljatok Mennyei Hívásomra.

Ti, szeretett Követőim – függetlenül attól, hogy kik vagytok – hamarosan azon veszitek észre magatokat, hogy el vagytok zárva, és el vagytok szakítva Valóságos Jelenlétemtől. Száműzni fogják Jelenlétemet, Szavamat valamint Isten Igaz Tanításait, és egy nagyon magányos állapotban fogjátok találni magatokat. Közületek azok, akik csúfoljátok és gúnyoljátok ezeket a világnak szóló Szent Üzeneteimet, a Szeretet Üzeneteit, majd csodálkozni fogtok, vajon hogyan lehetséges az, hogy a megtévesztés útján jártok. Minél messzebb mentek ezen az úton, annál nagyobb távolságot ékeltek lelketek és Irgalmam közé.

Ha szerettek Engem, akkor hisztek Tanításaimban. Ha ismertek Engem, akkor fel fogjátok ismerni Szent Szavamat a Szentírásban. Ha ismertek Engem, ugyanakkor elhiszitek azt, hogy Én valaha is hagynám – anélkül, hogy beavatkoznék-, hogy Szent Igém olyasvalamivé váljon, ami valójában nem is, akkor nem mondhatjátok azt, hogy ismertek Engem. Ha azt hiszitek, hogy Én – az Emberfia, Aki kegyetlen halált haltam értetek, hogy megváltsalak benneteket a bűnből – csak úgy hátra tudnék dőlni, és elnézni egy ilyen helyzetet, akkor megtagadjátok Isten Igéjét.

Ha tagadjátok a bűnt, azzal Engem tagadtok meg. Ha jó dolognak tartjátok a bűnt, vagy egy percre is azt hiszitek, hogy Én meg fogom azt bocsátani kiengesztelődés nélkül, akkor többé nem formálhattok jogot egy helyre Királyságomban. Figyelmeztetlek benneteket, hogy eme előttetek álló időszak a pusztulás legveszélyesebb útjára visz benneteket, ha nem maradtok hűek Szent Igémhez.

Az Én Igém Örök. Királyságom a tiétek, ha elfogadjátok Igémet úgy, ahogyan az nektek adatott. Ha meg meritek másítani azt, vagy el mertek fogadni bármiféle új átdolgozást, akkor szenvedni fogtok emiatt. Haragom egyre csak gerjed most, ahogy látom, hogy közületek sokan milyen csekély tiszteletet tanúsítotok az Igazság iránt, ahogyan az Atyám Könyvében le lett írva. Nem létezik más Igazság. Semminemű eltérést nem fogad el Isten. Semmilyen érvet. Semmilyen emberi okfejtést. Semmilyen kifogást. Az Igazság Örökké élni fog. A hazugságok a fenevad karjaiba fognak vinni benneteket.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.