RSS
 

Én azért jövök el értetek, hogy Atyámhoz vigyelek benneteket. Én azért jövök, hogy beteljesítsem az Ő Isteni Akaratát, és hogy véghezvigyem a Szövetséget

01 okt

2013. szeptember 17. kedd, 22.45

Hőn szeretett leányom, amikor nehéznek találod ezt a Munkát, és habozol rossz hírt közölni a világgal, akkor meg kell értened, hogy te vagy az egyetlen hírnök. Te vagy a Magasságos Szent Isten eszköze, és a te feladatod az, hogy válaszolj Hívásomra. Engedelmességed létfontosságú, és nem szabad félned azoktól a következményektől, melyek téged, mint az Úr prófétáját érhetnek.

Minden megjövendölt esemény már a kezdet kezdetén meg lett határozva, és Isten azon Tervének részét képezik, miszerint beteljesíti a Szövetséget, mellyel végre egybegyűjti az Ő gyermekeit, hogy békében élhessenek az Ő Isteni Akarata szerint. Az Atyám hierarchiája és a gonosz között végső csata azt jelenti, hogy sok ember, akik tárva hagyják magukat, meg fognak fertőződni a bűn által, és azon testvéreik ellen fordulnak majd, akik továbbra is hűségesek lesznek Istenhez.

A csata vívása során, Isten ellenségei sok gonosz rémtettet fognak végrehajtani az Ő szeretett gyermekei ellen. De ahogy már említettem nektek, ők csak eddig mehetnek el, mert nincs hatalmuk arra, hogy elpusztítsák az emberiséget, habár úgy vélik, hogy van.

Mindannyian nyugodjatok meg, mert Atyám be fog avatkozni azok gonosz intézkedéseibe, akik minden nemzetet irányítani akarnak, és Ő halálra fogja sújtani őket – azokat, akik bántani merészelik az Ő gyermekeit. Sok szegény lélek fog szenvedni az ilyen üldöztetések során, de Atyám örökké irgalmas. Az Ő Hatalma érinthetetlen. Az Ő Keze Mindenható. Ő bármikor elsöpörhetné az ellenségeit. De a megjövendölt próféciák, melyeknek Második Eljövetelem előtt be kell következniük, maguk a valóság. Oly módon fognak ezek kibontakozni, amely lehet, hogy nem lesz nyilvánvaló mindannyiatok számára, de tudnotok kell a következőt. Az ima a ti fegyveretek. Az ima fogja biztosítani számotokra a fegyvert, mellyel legyőzhetitek a gonoszt. Az ima enyhíteni fogja a háború hatását, a szenvedést, és mindenfajta üldöztetést, mellyel Isten ellenségei sújtják az emberiséget. Az ima meg fog menteni benneteket, és mindazokat, akikért imádkoztok. Imáitok el fogják pusztítani a gonoszt, és amikor eljön a Nagy Nap, örömkönnyeket fogtok sírni, amikor tanúi lesztek az Új Nemzedéknek, azon több milliárd embernek, akik annak köszönhetően menekültek meg, hogy ti válaszoltatok Hívásomra.

Míg Üzeneteim a bánat, a félelem és a csalódottság keverékét eredményezik – ugyanakkor mivel sok megtérést eredményeznek, ezért reményt is hoznak. Atyám Terve sokatok számára ismeretlen. Amit meg kell értenetek az a következő. Terve el fogja pusztítani az összes ellenségét. Azáltal, hogy megengedi mindezeket a megpróbáltatásokat, meg fogja szabadítani az emberiséget végre a bűn rabságából. Legyetek türelemmel. Nyugodjatok meg. Mert hamarosan öröm, szeretet és béke lesz végül osztályrészetek mindörökre.

Én kizárólag azért jövök, mert mi egyek vagyunk – egy szent család Isten Királyságában. Én azért jövök el értetek, hogy Atyámhoz vigyelek benneteket. Én azért jövök, hogy beteljesítsem az Ő Isteni Akaratát, és hogy véghezvigyem a Szövetséget.

Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.