RSS
 

Amint megkezdődik földi Egyházam Keresztre feszítése, figyeljétek a megjövendölt jeleket

21 okt

2013. október 3. csütörtök, 22.35

Hőn szeretett leányom, amint megkezdődik földi Egyházam Keresztre feszítése, figyeljétek a megjövendölt jeleket.

Isten ellenségei le fogják utánozni Keresztre feszítésem minden egyes részletét, Testem meggyalázásával kezdve. Amikor odavonszoltak hóhéraim elé, meztelenre vetkőztettek, hogy kigúnyoljanak, és megszégyenítsenek. Majd bíborvörösbe öltöztettek – abba a színbe, mely a fenevadhoz kötődik. Aztán azon marakodtak, hogy ki verje be az első szöget a Testembe.  Majd, mint a barbárok, szétmarcangolták Lábaimat, és Karjaimat addig húzták, míg végül kitépték a helyéről, még több fájdalmat okozva ezzel Nekem. Azért, hogy még jobban szenvedjek, olyan szögben verték át a szögeket a Tenyereimen, hogy azok a Csuklóimon át jöttek ki. A két Karomat két elég kellemetlen szögben feszítették meg, és egy olyan szokatlan és fájdalmas szögben függtem, hogy a lehető legtöbb fájdalmat és megaláztatást okozza Nekem.

Sorsot húztak, hogy az utolsó nyolc ember vezethesse a véres kínzást, melyet Testemre mértek. Trágárságokat harsogtak, pofoztak és ököllel vertek, gyomron rúgtak, és vademberek módjára üvöltöttek. Minden módon meggyaláztak Engem, hogy megmutassák mindazoknak, akik tanúi voltak Kereszthalálomnak, hogy az állítólagos gonosz hazugságaimért büntetnek Engem.  Megöltek, hogy elhallgattassanak, és hogy megakadályozzák azt, hogy Isten Szava elérje a lelkeket.

Ugyanez fog történni hamarosan.  Nem lesz elég ellenségeimnek az, hogy megváltoztatják Eucharisztiám Bemutatását – újfent meg fogják gyalázni Testemet. Hasonló módon fognak megszentségteleníteni Engem is. A vörös színt fogják használni; különböző megnyilvánulásokat tesznek majd Keresztem előtt, és új szertartásaikkal sértegetni fognak Engem. Csak azok, akik felismerik a jeleket, fogják felismerni azt, hogy milyen lelkesen mutatják majd be a világnak ezeket a szentségtöréseket, nagy pompa és fényűzés közepette.

Az új szentbeszédek értelmetlenségek lesznek, és az új liturgia nagy részének nem lesz semmi értelme. Azoknak, akik ismerik Tanításaimat, észre kell venniük a zavaros, logikátlan és bonyolult kijelentéseket, melyek kísérni fogják az egykori tanítások és hitvallás új átiratának bevezetését. Ezek nemcsak összezavarnak, és nagy nyugtalanságot keltenek majd a lelketekben, hanem hemzsegni fognak az ellentmondásoktól és a hazugságoktól, melyek sohasem jöhetnének Tőlem, Jézus Krisztustól.

Ti már ismeritek az Igazságot, azóta, hogy Én a Földön jártam. Most viszont hazugságokkal fognak traktálni benneteket, melyeket azért találtak ki, hogy elfordítsanak titeket Istentől. Ügyeljetek arra, hogy legyetek éberek, különben bekebelez és felemészt majd benneteket a hamis tan.  Hamarosan rátok zuhan a sötétség tana, melyet sok éven át aprólékosan terveztek. Soha nem szabad elfogadnotok olyan ígéreteket, melyek ellent mondanak Szavamnak. Amikor látjátok bekövetkezni ezeket a dolgokat, tudni fogjátok, hogy ezeket a gonosz lélek idézte elő azért, hogy tönkretegye a lehetőségeteket az örök üdvösségre.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.