RSS
 

Akkor ti nem ismertek Engem, mert nem ismertek fel Engem

30 okt

2013. október 13. vasárnap, 18.00

Hőn szeretett leányom, amikor ti, akik elhagyatottnak érzitek magatokat, és bizonytalannak a világ iránti Szeretetemet illetően, soha nem szabad felhagynotok azzal, hogy Hozzám kiáltotok, hogy segítselek meg benneteket.  A reménytelenség, a félelem és a magány érzése fog majd el benneteket, időről-időre, amikor Szent Igémet követitek, mely a Szent Evangélium által adatott a világnak. Még most is – amikor Szent Evangéliumomat továbbra is bemutatják nektek – nagyon elszigeteltnek fogjátok érezni magatokat, mert csak néhány ember váltja tettekre azt, amit Szent Igém által tanítottam nekik.

Ha azt állítjátok, hogy szeretitek felebarátotokat, majd aztán megrágalmazzátok őt, akkor is Hozzám fogtok tartozni. Ha azt állítjátok, hogy hisztek a Tízparancsolatban, de megváltoztatják azokat azért, hogy illeszkedjenek életviteletekhez, akkor ti vakok vagytok az Igazságra. Ha elfogadjátok az Általam nektek adott Szentségeket, de megszegitek azokat, ezzel sértetek Engem. Amikor Szent Igémet hirdetitek másoknak, ugyanakkor előbbre helyezitek magatokat másoknál, azt állítván, hogy ti méltóbbak vagytok náluk az Isten Szemében, ezzel bántotok Engem. Amikor azt mondjátok, hogy egy modern világban már nem számít Isten Igéje, és hogy azt meg kell változtatni annak érdekében, hogy vonzó legyen egy szekuláris világ számára, azzal Arcul köpitek Istent. Amikor azt hiszitek, hogy az Engem illető tudásotok felette áll Szent Szavamnak – annak, amit jelenleg adok nektek ezeken az Üzeneteken keresztül, és hogy ezek tévedést tartalmaznak -, akkor ti nem vagytok tudatában az Igazságnak. Akkor ti nem ismertek Engem, mert nem ismertek fel Engem.

Így aztán ti, akik megelégedtek azzal, hogy ismeritek Szent Igémet, ugyanakkor meg elutasítotok most Engem eme Küldetés során – még ti is elhagytatok Engem. Különösen nektek kell Segítségemért kiáltanotok, mert Nélkülem semmik vagytok.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.