RSS
 

Üdvösség Anyja: Minden egyes Szentséget a felismerhetetlenségig meg fognak változtatni

20 szept

2013. szeptember 5. csütörtök, 09.35

Gyermekem, amikor Fiam Szent Fejére helyezték a Töviskoronát, ezt nemcsak azért tették, hogy rettenetes fizikai gyötrelmet okozzanak, hanem ezzel üzentek is. Ez egy szimbolikus megnyilvánulás volt a részükről. Azt mondták, miközben gúnyolták Őt, hogy ez az Ember – Aki azt állítja, hogy Ő az Egyház Feje, és Aki Messiásnak nevezi Magát – tűrhetetlen. Meggyalázták az Egyház Fejét, amikor megkoronázták Őt, és újfent meg fogják gyalázni Őt ezekben az időkben.

Nem lesz elég nekik, Krisztus ellenségeinek, hogy átveszik Fiam Egyházának irányítását belülről – még számos módon meg fogják szentségteleníteni Őt. Meg fogják változtatni a Szentáldozási ostyákat, és a Szent Eucharisztia jelentését is. Azt fogják mondani, hogy Az, a Szent Eucharisztia, az emberiséget jelképezi, és hogy ez egy új lelki közösségnek a jelképe – mely minden embert egybegyűjt Isten Szemében. Nektek, gyermekeim, azt fogják mondani, hogy ti mindannyian lelki közösséget alkottok egymással, és ez ünneplésre ad okot.

Az Oltáriszentség Krisztus Teste, és Valóságos Jelenléte. Ez nem lehet két különböző dolog. Ennek ellenére, ők el fogják ferdíteni a jelentését – és végül az csak egy darab kenyér lesz a számotokra, mert amikor megszentségtelenítik az oltárokat és a Legszentebb Ostyát, Fiam Jelenléte megszűnik.

Minden egyes Szentséget a felismerhetetlenségig meg fognak változtatni. Fiam ellenségei annyira ravaszak lesznek, hogy a szent szertartások úgy fognak tűnni, mintha csak egy kicsit változtak volna meg. A Gyónás Szentségét el fogják törölni, mert a fenevad nem akarja, hogy a lelkek megmeneküljenek, mert az Fiam győzelmét jelentené.

Gyermekek, minduntalan kérnetek kell közbenjárásomat, hogy eme jövőbeni események okozta fájdalmat enyhíteni lehessen, és az idő rövid.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.