RSS
 

Üdvösség Anyja: Ki fognak gúnyolni benneteket, amiért nem ismeritek el a Katolicizmus új értelmezését

28 szept

2013. szeptember 11. szerda, 16.30

Gyermekem, Szívem egybefonódik szeretett Fiam, Jézus Krisztus Szívével a nagy bánat ezen idejében, amikor is fokozódik az üldözés Isten minden gyermeke ellen.

A világon mindenki – különösen azok, akiknek nincs pénzük, befolyásuk vagy tulajdonuk – szenvedni fog azok kapzsisága miatt, akik uralni akarnak számos nemzetet. Azon Feladatom, hogy segítsek Fiamnak véghezvinni az emberiség megmentését célzó Szövetségének befejező részét, számos módon kezd láthatóvá válni. Isten Hatalma által Fiam Védelmének Menedékébe fogom vezetni mindazokat, akik zaklatottak az életükben lévő szenvedés miatti bánattól. Azok, akiknek ilyen nyomort, ilyen éhínséget, ilyen gyötrelmet, ilyen igazságtalanságot – akármi is legyen az – kell elviselniük, megvigasztalódnak majd, amikor arra kértek engem, hogy imádkozzam értük.

Ti, akiknek szenvednetek kell, mert tanúságot tesztek Jézus Krisztusról, az emberiség Megváltójáról, még több erőt fogtok kapni most, amikor arra kértek Engem, hogy segítsek nektek. Hamarosan a legnagyobb igazságtalanságnak lehettek tanúi Fiam Egyházában, melynek során mind az egyszerű híveket, mind pedig a felszentelt szolgákat egyaránt azzal fogják vádolni, hogy engedetlenek Jézus Krisztus Tanításaival szemben.

Azt fogják kérni tőletek, hogy tegyetek esküt – az Apostoli Hitvalláshoz hasonlóan elmondva -, mellyel megvalljátok az Istenimádás egy módosított változata iránti hűségeteket. Ezzel az eskütétellel, mely nem ismeretes a legszentebb Bibliában, nagy veszélybe sodorjátok lelketeket. Meg fogják változtatni a liturgiát, és új kiegészítéseket tesznek majd hozzá, míg más részek, melyeket hosszú éveken át mondtak, többé már nem lesznek fellelhetőek. Meg fogják indokolni ezt a gonosz tervet, mivel minden olyan tulajdonságot felhoznak majd, mely Fiamra jellemző, és azt fogják mondani, hogy ezek indokolják az ilyen változtatásokat.

Ezért ti, akik hűségesek vagytok Fiamhoz, mélyen felkavarónak fogjátok ezt találni, és nagyon fog szenvedni lelketek. És mivel ti továbbra is Fiamnak fogtok hódolni, ki fognak gúnyolni benneteket, amiért nem ismeritek el a Katolicizmus és a Kereszténység új értelmezését. Nem szabad elveszítenetek a bátorságotokat ezen megpróbáltatások során, mert ti, drága gyermekek, Isten kegyeltjei vagytok, és Ő mindvégig veletek marad.

Soha ne térjetek el az Igazságtól. Soha ne higgyetek el semmit, ami nem Istentől jött.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.