RSS
 

Üdvösség Anyja: Ezek az Érmék meg fogják téríteni az összes olyan lelket, akik nyitottak Fiamnak, Jézus Krisztusnak az Irgalmára

28 szept

2013. szeptember 14. szombat, 16.10

Ó, gyermekem, ahogy Fiamat szerettem attól a pillanattól fogva, hogy megpillantottam az Ő gyönyörű Arcát, ugyanúgy, az enyéimként szeretem Isten valamennyi gyermekét.

Én vagyok az Isten Anyja, de ugyanúgy én vagyok Isten minden gyermekének Édesanyja is, mivelhogy megígértem, hogy segítek nekik végső üdvösségük pillanatában. Amikor Fiam megkoronázott engem a Mennyben való Megkoronázásomkor, Ő felhatalmazott engem azzal, hogy Édesanyja legyek a tizenkét törzsnek – az Új Jeruzsálemben lévő tizenkét törzsnek. Mielőtt az a nap felvirrad, én, mint az Üdvösség Anyja, fel fogom kutatni a lelkeket mindenütt, és Fiamhoz fogom vonni őket. Segítek Neki ebben a súlyos feladatban, és ahogy Szívem összefonódik az Övével, ugyanúgy összefonódik azok szívével is, akik őszintén szeretik Fiamat.

Mint Édesanyátok, én Isten minden gyermekét szeretem. Ugyanazt a szeretetet érzem mindegyikőtök iránt, mint amit bármely édesanya érez az ő gyermekei iránt. Én úgy látom Isten gyermekeit, mintha mindannyian csak kisgyermekek lennének. Érzem fájdalmukat. Együtt szenvedek Fiammal, amikor azokra a bűnösökre néz, akik elutasítják azt a Szeretetet, amit Ő irántuk érez. Mennyire gyötrődik Ő miattuk, és mennyi könnyet sírok én most, látván, ahogy fokozódik az emberi nyomorúság a bűn terjedése miatt. Ennek ellenére továbbra is sok szeretet van a világban. Ez a szeretet, amikor tiszta, ellen fog állni a sötétségnek, és mint egy jelzőfény, maga felé fogja vonzani a lelkeket. Ily módon fog munkálkodni Isten az emberiség megvilágosítása érdekében. Ő azok szeretetét fogja használni, akik szeretik Őt, hogy Magához vonzza a többiek lelkét.

Feladatom az, hogy a lehető legtöbb bűnösnek kínáljak lehetőséget arra, megmentse a lelkét. Én ezt a jelenések által teszem, melyeknek tanúi, amikor megjelenek, hogy fellobbantsam a bűnösök hitét mindenütt. Én most ezt az Üdvösség-Érem biztosításával teszem. Gyermekem, ahogy már említettem, ezt az Érmét rajtad keresztül, és a neked adott utasításaim alapján kell elérhetővé tenni a világ számára. Ezek az utasítások csak veled közlődnek. Ezek az Érmék meg fogják téríteni az összes olyan lelket, akik nyitottak Fiamnak, Jézus Krisztusnak az Irgalmára. Ez milliók üdvösségét fogja majd eredményezni.

Köszönöm gyermekeim, hogy megnyitjátok szíveteket felém, a ti Édesanyátok felé, és hogy engedelmességet tanúsítotok szeretett Fiam, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója iránt.

Édesanyátok

 

A prófétanő asszisztensének tájékoztatása szerint már karácsony előtt elérhető lesz az angol nyelvű Üdvösség-Érem. Folyamatosan kapunk majd tájékoztatást mind az Érme, mind pedig a Skapuláré elérhetőségét illetően. 

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.