RSS
 

Üdvösség Anyja: Egy újabb keserves világháborút fognak indítani

27 szept

2013. szeptember 6. péntek, 18.46

Drága gyermekem, Fiam, Jézus Krisztus utasításainak megfelelően, ki kell nyilatkoztatnom, hogy azok a háborúk, melyek most fognak kibontakozni a Közel-Keleten, előfutárai lesznek annak a nagy csatának, amikor is egy újabb keserves világháborút fognak indítani.

Mennyire megszakad szegény szenvedő Fiam Szent Szíve. Terjedni fog a gyűlölet, mely azoknak a vezetőknek a szívét járja át, akiket a hétköznapi emberek országaik vezetésével bíztak meg. Ők el fogják árulni saját nemzetüket. Több millióan meg fognak halni, és sok nemzet lesz érintett. Tudnotok kell, hogy Fiam meg fogja menteni azoknak a lelkét, akiket meg fognak gyilkolni, ugyanakkor ártatlannak találtatnak minden bűnben.

Ezeknek a háborúknak az irama fokozódni fog, és amint a világ négy része belekeveredik, meghirdetik a Nagy Háborút. Sajnos nukleáris fegyvereket is be fognak vetni, és sokan fognak szenvedni. Ez egy rettenetes háború lesz, de nem fog sokáig tartani.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok az összes ártatlan lélekért, és továbbra is imádkozzátok Legszentebb Rózsafüzéremet, naponta háromszor, enyhítendő azt a szenvedést, melyet a Harmadik Világháború fog eredményezni.

Köszönöm gyermekem, hogy válaszolsz hívásomra. Tudd, hogy nagy bánat van most a Mennyben, és nehéz szívvel hozom nektek ezt a súlyos üzenetet.

Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.