RSS
 

Üdvösség Anyja: Az utolsó napon, amikor a hajnal hasad, hangos harsonaszó fog hallatszani szerte az egész világon

09 szept

2013. augusztus 28. szerda, 20.00

Gyermekeim, hadd öleljelek át benneteket, ahogy továbbra is elviselitek a sértéseket, melyeket Fiam ellenében tapasztaltok.

Ha hallgattok ezekre a Szent Üzenetekre, és megtanuljátok értelmezni ezeket, akkor sokatok fog nagy bátorsággal haladni tovább, hogy figyelmeztesse a világot az elkövetkező időkre, annak érdekében, hogy Isten fel tudja készíteni az Ő gyermekeit az Új Paradicsomra.

Amit viszont meg kell értenetek az az, hogy gyűlölni fognak benneteket a Fiamért végzett Munkátokért. Sokan nem fognak elfogadni benneteket, és ennek következtében fájdalmat és megaláztatást fogtok elszenvedni. Mert minden lépésnél, amit tesztek, akadályba fogtok ütközni, mivel Fiam Nyomdokaiban jártok.

Egyikőtök számára sem lesz ez könnyű addig, amíg nyugodt beletörődéssel el nem fogadjátok azt, hogy ez várható. Még azok is, akik követik Fiamat, ugyanakkor nem fogadják el ezeket az Üzeneteket, támadni, és üldözni fognak benneteket az Ő Nevében. Ők nem látják, hogy azáltal, hogy ilyen gyűlölettel viseltetnek, sértik Fiamat.

El kell fogadnotok azt, hogy amikor Fiam megmutatkozik, Szavai támadva lesznek, és nagy megosztottságot szülnek. Ha megértitek azt, hogy miért kerültök szembe ilyen támadásokkal, és hogy miért büntetnek benneteket azért, amiért a világhoz szóltok az Ő nevében, akkor könnyebb lesz számotokra ez a Feladat.

Ez az üldöztetés sajnos folytatódni fog egészen az Ő Második Eljöveteléig. Az Ő Kedvéért kérlek, fogadjátok el ezeket a megpróbáltatásokat, Iránta való szeretetből, és ezzel a szenvedéssel nagy dicsőséget fogtok szerezni Istennek. Ezen szenvedés egyáltalán nem vész kárba, mert ha Jézus iránti szeretetből fogadtátok el ezt, akkor az legyőzi a gonoszt, gyengítvén azt a tervét, miszerint elpusztítja az emberiséget.

Bocsássatok meg azoknak a szegény lelkeknek, akik küzdenek eme Küldetés ellen. Ne törődjetek a kegyetlenséggel, melyet Fiam Nevében kell elviselnetek. Fogadjátok el, hogy ha Fiam iránti szeretetetek miatt gyűlölnek benneteket, akkor Isten által különösen kegyeltek vagytok.

Bocsássatok meg azoknak a felszentelt szolgáknak, akik akadályoznak benneteket abban, hogy az Igazság Könyvéről beszéljetek. Ők nem értik a nagyságát Isten azon Tervének, miszerint felkészíti az emberiséget az Új Kezdetre, mivel ők maguk nincsenek felkészülve. Sokan közülük Fiam iránti szeretetük miatt teszik kizárólag azt, amit tesznek. Ők nem akarnak semmi rosszat. Egyszerűen csak nem látják, mert nem látnak.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Én, a ti Édesanyátok megkapjam a Hatalmat, mellyel segítek nektek kibírni ezt az utat – anélkül, hogy feladnátok -, míg el nem jő az utolsó nap. Azon a Napon, amikor a hajnal hasad, hangos harsonaszó fog hallatszani szerte az egész világon. Ez éppen úgy fog felhangzani, ahogyan azt várnátok, melyet majd az angyalok kórusának éneke fog követni. Ez hallatszani fog minden egyes országban, nagyvárosban, kisvárosban, és faluban – mindenütt. Akkor te, gyermekem, mint a hetedik angyal, közhírré teszed, hogy eljött Fiam. Aranyba borul majd az ég, és nem sokkal azután egy Csoda lesz látható minden férfi, nő és gyermek által – minden bűnös által. Fiam a felhőkön fog megmutatkozni, éppúgy, ahogyan Elment. Majd le fog szállni a Mennyből az Új Jeruzsálem – az Új Kezdet mindazok számára, akik elfogadták Isten Irgalmát.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.