RSS
 

Üdvösség Anyja: Az egyetlen út az Örök Életre, Fiamon, Jézus Krisztuson keresztül vezet

28 szept

2013. szeptember 6. péntek, 20.15

Gyermekem, egyikőtöknek sem szabad soha elfelejtenie, hogy Fiam azért halt meg, hogy megváltsa az emberiséget. Ő megszabadította az összes lelket a fenevad rabságából. Ő megadta mindannyiatoknak az Üdvösség Ajándékát, de ahhoz, hogy elnyerjétek az Örök Életet, Fiamhoz kell járulnotok, és kérnetek kell Tőle ezt a Nagy Ajándékot.

Az egyetlen út az Örök Életre, Fiamon, Jézus Krisztuson keresztül vezet. Mivel Ő nagyon irgalmas, megadja mindenkinek a lehetőséget, hogy saját szabad akaratukból jöjjenek Hozzá. Ő átadta a világnak az Igazságot, és Kereszthalálának Ajándéka által, Ő utat nyitott mindenki számára, hogy örök békében és az Ő Paradicsomában élhessen.

Sokan nem fogadják el Fiamat, sőt ők Istenben sem hisznek. Ha nem hisztek Istenben, és az Üdvösség Ajándékát sem fogadjátok el, akkor elszakítjátok magatokat Istentől. Eme Végső Küldetésnek köszönhetően – melynek célja a lelkek megmentése, beleértve minden bűnös lelket, illetve azokat is, akik nem hajlandóak elismerni Isten Létezését – Fiam egy Nagy Csodát fog tenni. A Nagyfigyelmeztetés során mindenki látni fogja a bizonyítékát annak, hogy van lelke, és sokan meg fognak térni. Azok, akik nem fognak megtérni, és akik továbbra is ateisták maradnak, ők nem részesülhetnek az Üdvösség Ajándékában, mivel ők vissza fogják utasítani az Ő Irgalmas Kezét.  Ezek a lelkek a legdacosabb módon el fogják utasítani Őt, és kizárólag csak a ti imáitok tudják megmenteni őket.

Azok, akik visszautasítanak minden próbálkozást, minden beavatkozást és minden Irgalmat, melyek célja, hogy az Új Paradicsomba vezessék őket, száműzve lesznek. Mert nem lesz az övék Fiam Királysága, mivel Atyám, Aki a szabad akarat Ajándékát hagyta örökül az emberiségre, soha nem fogja ráerőltetni az Akaratát egyik Gyermekére sem.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az ateisták elfogadják az Irgalom Kezét, melyet Fiam fog nyújtani egytől egyig mindegyikőjüknek. Ne felejtkezzetek meg az Imahadjárati Imák imádkozásáról, hogy megmentsétek ezeket a szegény kis lelkeket.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.