RSS
 

Ti, akik rettenetesen szenvedtek, és talán elvesztettétek az életbe vetett minden reményeteket, legyetek tudatában, hogy a Szívemben vagytok

28 szept

2013. szeptember 13. péntek, 23.15

Hőn szeretett leányom, Szívem eleped a világért, és mindazokért, akik benne élnek, és Én megígérem nektek, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy egyesítselek benneteket – Isten gyermekeit – a Szívemben.

Én minden egyes férfit, nőt és gyermeket szeretek, függetlenül attól, hogy kik ők – akár hatalommal bírók, gazdagok, befolyásosak, alázatosak, szegények vagy csak egyszerű, hétköznapi életet élő emberek. Atyám által, Aki teremtett benneteket, mindegyikőtök arra választatott, hogy megszülessen. Minden egyes léleknek célja van, és mindegyikőtök Isten féltve őrzött gyermeke.

Ti, akik rettenetesen szenvedtek, és talán elvesztettétek az életbe vetett minden reményeteket, legyetek tudatában, hogy a Szívemben vagytok, és hogy mélyen átérzem gyötrelmeteket. Én szenvedek bennetek. Soha nem szabad feladnotok a reményt, mert Én helyet készítettem számotokra a Paradicsomomban. Ha feladjátok a reményt, akkor hátat fordítotok jövőtöknek, mely Világosságommal teljes. Ez a jövő az Én Ajándékom számotokra, és minden az Enyém. Én elveszem majd aggodalmatokat. Csak hívjatok Engem, és mondjátok: „Jézus, vedd el rettenetes gyötrelmemet és szenvedésemet, és engedd, hogy érezzem Szeretetedet.”és Én azonnal megkönnyítem nehéz terheteket.

Amikor ürességet éreztek, és azt gondoljátok, hogy senki sem szeret benneteket igazán, tudnotok kell, hogy Én ott állok mellettetek, mert Én szüntelenül szeretlek benneteket, nem számít milyen messzire tévelyedtetek. Amikor úgy gondoljátok, hogy nincs miért élnetek, akkor tudatosítsátok magatokban, hogy Új Paradicsomom Örök Életet ad majd nektek. De addig is állhatatos türelemmel kell viselnetek az ebbéli életben való szenvedéseteket. Ugyanakkor Én enyhíteni fogom szenvedéseteket, mindössze annyit kell tennetek, hogy kéritek ezt Tőlem.

Sokan közületek értéktelennek, sikertelennek, beteljesületlennek érzitek magatokat, olyannak, akit senki sem szeret, és akinek szinte semmi hasznát sem veszik. Azért érzitek ezt, mert a világ az úgynevezett siker és ambíciók megszállottja. Csak nagyon kevesek, az elit tűnik úgy, hogy ilyen nagy magasságokba jut. A világmédia által – a gazdagság és a szépség ünneplésével – keltett nyomás nem szolgál mást, minthogy lerombolja az átlagember önbizalmát. Nem szükséges lenyűgöznötök másokat. Nem szükséges vagy kívánatos lenyűgöznötök Engem az állítólagos sikereitekkel. Természetesen dolgozzatok keményen. Használjátok az Istentől kapott talentumokat, de arra, hogy azokkal másokat, és mindannyiunk javára szolgáljatok. De tudjátok a következőt. A gyengéket, az alázatos lelkűeket, és azokat, akik egyszerű szeretettel vannak Irántam, Jézus Krisztus iránt fogom a legnagyobb dicsőségre emelni Királyságomban. Azok, akik most szenvednek, soha többé nem fognak szenvedni Új Paradicsomomban.

Ígéretem – miszerint eljövök, hogy egybegyűjtselek benneteket – Második Eljövetelemkor fog beteljesedni. Vágyakozással és örömmel tekintsetek erre a napra, mert ez már nincs messze, és akkor el fogom hozni nektek a szeretet, az öröm, a boldogság és az Örök Élet Ajándékát. Legyetek állhatatosak, és jöjjetek közelebb Hozzám. Én veletek Vagyok. Soha nem hagylak el benneteket, de nektek sem szabad eltávolodnotok Tőlem, mert ha eltávolodtok, el fogtok veszni a Számomra. Jöjjetek, és hajtsátok fejeteket a Vállamra. Hadd vigasztaljalak meg benneteket. Hadd vessek véget szomorúságotoknak. Hadd töröljem le könnyeiteket. Hadd adjam Békémet nektek.

Különleges Áldásban részesítelek most benneteket. Fogadjátok hát! Fogadjátok el Kezemet, és minden rendben lesz. Szeretlek benneteket.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.