RSS
 

Szent Igémet nem lehet módosítani vagy átalakítani úgy, hogy az valami mássá váljon

28 szept

2013. szeptember 7. szombat, 18.25

Hőn szeretett leányom, míg Én továbbra is minden erőfeszítést megteszek, hogy ezeken az Üzeneteken keresztül elérjem a világot – sok hithű Követőm még mindig nem fogadja el Kezem. Ezek az Én drága lelkeim sebezhetőek, mert sokuk nem fogja felismerni azt, ahogyan hitük arra lesz felhasználva, hogy helyeseljék a hamarosan bekövetkező új liturgiát, mely nem Engem, Jézus Krisztust, az Emberfiát fogja tisztelni.

Sokan tévesen azt fogják feltételezni, hogy az új liturgia és az új mise – annak ellenére, hogy nagymértékben megváltozik – nem árthat semmit. Nagyon sokan csendben meg fognak kérdőjelezni bizonyos tartalmi részeket valamint a formátumot, és furcsának fogják találni azokat. Mégis csak nagyon kevesen fogják kifogásolni ezeket, mivel azt hiszik majd, hogy ezekre az Egyház áldását adta, és ezért ezek nem lehetnek helytelenek. Amit viszont ők nem látnak át az az, hogy Szent Igémet nem lehet módosítani vagy átalakítani úgy, hogy az valami mássá váljon. Egyházam tévedhetetlen, de ha Egyházamban valamely állítólagos szolga vagy vezető elferdíti Isten Igéjét, vagy átírja a Szent Eucharisztia jelentését, akkor ők Isten ellen káromolnak.

Az emberiség megtagadott és keresztre feszített Engem, amikor ők – köztük Isten Templomainak vezetői is – elutasították az Igazságot. Amikor valaki – nem számít milyen nagy tekintélye van körötökben – tagadja az Igazságot, akkor az eretnekséget követ el, és nem Tőlem való. Azonban ők azt szeretnék elhitetni veletek, hogy az Igazság egy hazugság. Ők tagadni fognak mindent, amit Én tanítottam nektek arról, hogy hogyan éljetek teljes Keresztény életet. Ők arcul fognak köpni Engem, és egy olyan úton fognak vezetni benneteket, amelyről azt mondják majd, hogy Hozzám vezet, de valójában nem.

Ezek a megjövendölt dolgok hamarosan bekövetkeznek. Álljatok készen. Amikor látjátok a jeleket, akkor legyetek tudatában annak, hogy ezek a próféciák csak Istentől jöhetnek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.