RSS
 

Isten, az Atya: Gyermekek, már nem vagyunk messze a Nagy Naptól

03 szept

3012. augusztus 23. péntek, 15.00

Drága leányom, míg a világ küszködve próbálja megtalálni az értelmét az általa tapasztalt kétségbeesésnek, tudd, hogy mindezeknek a felbolydulásoknak meg kell történniük, még mielőtt Menedékhelyemre viszem mindazokat, akik szeretnek Engem.

Gyermekek, hamarosan tudni fogjátok, hogy Ki Vagyok Én. Ti, akik bizonytalanok vagytok Engem illetően, végre látni fogjátok az Igazságot, és ez nagy békét fog szerezni nektek. A világban lévő gonoszság nő jelenleg, és leereszkedik a megtévesztés. Kérlek benneteket, legyetek erősek, mivel várom már a napot, amikor a megújulás kezdetét veszi majd, és valamennyi Gyermekem vigaszra lel azon a Napon, amikor szeretett Fiam kinyilvánítja Magát.

Aminek tanúi vagytok jelenleg az nem más, mint egy csata Mennyei Hierarchiám, valamint a sátán és démonai között. Sokatoknak ez ijesztő és nagyon felkavaró, de tudnotok kell, hogy Én be fogok avatkozni, fájdalmatokat enyhítendő. Tudnotok kell, hogy ti az Enyéim vagytok, és hogy Én békét fogok szerezni a világnak, amikor megszabadítom a fertőzéstől.

Gyermekek, már nem vagyunk messze a Nagy Naptól, és habár sok mindennek kell még megtörténnie, melynek során Fiam Szent Nevét ízekre fogják szedni, mindez gyors lesz. Most már a jövőbe kell tekintenetek, hiszen az egy olyannyira csillogó ékszer, hogy azon a Napon, amikor az Új Békekorszakba léptek, el fogtok felejteni minden üldöztetést, mellyel a gonosz sújtotta a világot. Úgy kell cselekednetek, ahogy Fiam kéri tőletek. Meg kell őriznetek a nyugalmatokat, amint a Pecsétek kinyilatkoztatásra kerülnek számotokra, melyek mind a ti javatokat szolgálják, mindazok javát, akiknek lelke számára, Én kérlek benneteket, hogy esdekeljétek ki Irgalmamat.

Ha hűek maradtok Parancsolataimhoz, és életeteket Fiammal egységben élitek, akkor már félútnál jártok. Ha szilárdan kitartotok Szentségeim mellett, és nem vagytok hajlandóak részt venni a pogány szertartásokon, melyek a fenevadat tisztelik, akkor nagyon fogjátok Kegyeimet élvezni.

Menjetek, és ne feledjétek, hogy Én a Mindenható Vagyok, és minden Hatalom az Enyém. Hamarosan el fogom pusztítani a gonoszokat, és feltárom előttetek Új Paradicsomomat. Legyetek türelemmel. Bízzatok Bennem. Kövessétek Fiamat, és fogadjátok el az Ajándékokat, melyeket Ő és az ő szeretett Édesanyja, a Szeplőtelen Szűz Mária, hoz el nektek, az Imahadjárati Imák és az Üdvösség-Érem formájában.

Végül úgy fogadjátok Pecsétemet, mint az egyik legnagyobb Ajándékot azok közül, amit Én az emberiségnek ajándékoztam azóta, hogy Életet adtam nekik. Én újfent Életet adok Különleges Kegyelmeimmel, amikor közeletekben tartjátok az Élő Isten Pecsétjét. Mindazok, akik rendelkeznek a Pecséttel, helyet kapnak az Új Paradicsomban.

Szeretlek benneteket, gyermekek, de Én a ti Atyátok Vagyok, és meg kell engednem ezeket a megpróbáltatásokat, mivel ezek segítenek Nekem kiválogatni azokat, akik soha nem fognak eltérni a fenevad táborától. Az az idő, amit azzal töltök, hogy megpróbálom megnyerni szívüket, egy rettenetes és gyűlöletes csatát szül a bukott angyalok és démonok millióival, még ha csak egy lélekről legyen is szó.

Vigasztalódjatok abban a tudatban, hogy Én megáldalak benneteket, mind, akik tiszta és alázatos szívűek vagytok. Szeretlek benneteket, így soha nem szabad feladnotok, amikor minden reménytelennek tűnik, mert Hatalmam azt jelenti, hogy a gonosz elpusztítása Irányításom alatt áll. Vessétek minden bizodalmatokat Belém, különösen most, amikor Igazságosságomat szigorúnak érzitek.

Szeretett Atyátok

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.