RSS
 

Egyetlen felszentelt Szolgám sem ítélhet el senkit az Én Nevemben

20 szept

2013. szeptember 5. csütörtök, 14.30

Hőn szeretett leányom, azok közül, akik hisznek Istenben, vagy elfogadnak Engem, mint az Ember Fiát, mily kevesen szeretnek Engem igazán. Azt mondják, hogy igazán szeretnek, de sokan nem Tanításaim szerint élnek. Nem mondhatjátok, hogy szerettek Engem, ugyanakkor meg elítéltek másokat. Nem sértegethettek durva szavakkal egy másik személyt, ugyanakkor meg azt mondjátok, hogy szerettek Engem.

Ki az, aki bűntelen közületek? Melyikőtök az, aki felmagasztalja magát Előttem, aztán meg kegyetlenül beszél másvalaki ellen? Soha nem állíthatjátok azt, hogy az Én Nevemben beszéltek, ha másvalakit rágalmaztok. Ez sértés Istennel szemben, és ti, akik így viselkedtek, sértetek Engem. Ti, akik rosszat mondotok másvalakiről, miközben azt állítjátok, hogy védelmeztek Engem, ezzel csak elszakítjátok magatokat Tőlem. Ennek ellenére úgy gondoljátok, hogy cselekedeteitek indokoltak. Mikor gondoltátok azt, hogy Én támogatni fogom az ilyen viselkedést, és miért hiszitek azt, hogy jogotokban áll ezeket a dolgokat megtenni?

Ha elköteleztétek magatokat a Szolgálatomra, majd kegyetlen szavakat szóltok Isten akár egyetlen gyermeke ellen is, akkor súlyos bűnt követtek el. Egyetlen felszentelt Szolgám sem ítélhet el senkit az Én Nevemben. Valószínűleg ismeritek Tanításaimat – valószínűleg jártasak vagytok mindabban, amit Atyám Könyve tartalmaz, de ha megrágalmaztok valakit az Én Nevemben, száműzni foglak benneteket. Nagyon sok vezeklésre lesz szükségetek, hogy ismét Kegyeimet keressétek, és még ha könyörögtök is Nekem, hogy bocsássak meg nektek, akkor is sok időbe fog telni, míg ismét méltóak lesztek Színem elé járulni.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.