RSS
 

A sötétség tana – a nagy hitehagyás, mely Egyházam öléből fakad majd – sűrű nehéz ködként fog leereszkedni

28 szept

2013. szeptember 14. szombat, 03.00

Hőn szeretett leányom, Én Vagyok az a Hang köztetek, Aki próbálja hallatni Magát azon vezetők között, akik terjesztik a hitehagyást, és akik a Föld négy szegletében uralkodnak.

A sötétség tana – a nagy hitehagyás, mely Egyházam öléből fakad majd –sűrű nehéz ködként fog hamarosan leereszkedni minden gyanútlan Keresztényre. Az a Terv, hogy elhallgattassák az Igazságot, már kezdetét vette, és Szent Tanom elferdített változatai hamarosan világossá válnak sokatok számára. De miközben ők hazugságokra cserélik az Igazságot, a Szentlélek szembeszáll ellenségeimmel. Világosságom továbbra is látható lesz a zűrzavar közepette, melyet minden idők legnagyobb hitehagyásának vezetői szabadítanak majd a világra. Nem fognak addig nyugodni, míg a világ pogánnyá nem válik, ahol nincs szeretet Irántam, Jézus Krisztus iránt.

A szekuláris világot fogják az egyetlen világnak tekinteni, ahol minden embert arra fognak buzdítani, hogy saját vágyait és kívánságait kövesse. Mindent meg fognak tenni, hogy elfojtsák a Szentlélek Jelenlétét. Tagadni fogják a Kereszten való Szenvedésemet, és annak jelentőségét, hogy az üdvösséget el kell nyerni, bár ez megadatik mindazoknak, akik jóváteszik vétkeiket Előttem, és akik Irgalmamért könyörögnek. Ők nemcsak hazugságokkal fogják tömni őket, Engem illetve Tanításaimat illetően, hanem még üldözni is fogják azokat, akik megkérdőjelezik ezeket a hazugságokat.

Könyörtelenül fognak bánni azokkal, akik – az Egyházon belülről – megkérdőjelezik Egyházam vezetőjét, és egy szemernyi könyörületet sem fognak mutatni irántuk. Ti, akik elfogadjátok a hamis tanokat, azoktól, akik azt mondják, hogy Egyházamat képviselik, de a szívetekben tudjátok, hogy ezek nem származhatnak Tőlem, akkor meg foglak segíteni benneteket. Meg foglak vigasztalni titeket, ahogy vezetlek benneteket. Soha nem szabad megtagadnotok az Igazságot, vagy engednetek azoknak, akiknek hatalomvágya azt fogja eredményezni, hogy hazudni fognak az Én Nevemben, amennyiben továbbra is kedvező feltételekkel lehetnek ellenségeim mellett. Hitetek igazán próbára lesz téve.

Most azért jövök, hogy elhozzam nektek az Igazságot, csak mert meg fogják tagadni tőletek az Igazságot. Amikor ez megtörténik, nem fogják engedni nektek, hogy az Igazságot hirdessétek a többi léleknek, akik e nélkül nem tudnának fennmaradni.

Imádkozzatok Irgalomért a saját lelketek számára, és azok számára, akiket súlyos tévedésbe fognak vinni ellenségeim.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.