RSS
 

Üdvösség Anyja: Rejtekhelyeket kell majd keresniük, hogy biztosítani tudják a napi Szentmiséket és a Szent Eucharisztiát

27 aug

2013. augusztus 17. szombat, 16.45

Ó, drága gyermekeim, mennyire szomorú a Szívem ama szenvedés miatt, ami nemsokára a Katolikus Egyházban lévő papokra vár.

Fiam nagyon sok nagyra becsült szolgájának – akiknek egyetlen vágya, hogy Istent szolgálják, és lelkeket vezessenek a helyes úton az üdvösség felé – olyan iszonyú megpróbáltatásokkal kell majd szembenéznie, hogy sokan el fognak pártolni félelmükben. Sokan vakok az Igazságra, és el fogják fogadni az Egyházban lévő nagy változásokat, sőt örömmel fogják üdvözölni azokat, abban a téves hitben, hogy ezek a változások mindenki javát szolgálják. Azok, akik fel fogják ismerni a Katolikusok elé tárt megtévesztést, el fognak futni. Annyira félnek attól, hogy milyen sors vár rájuk, hogy el fogják hagyni az Egyházat, mert túl gyengék ahhoz, hogy kiálljanak az ilyen gonoszság ellen.

Azokat a papokat, akik nem lesznek hajlandóak elfogadni a hamis tant, eretnekséggel fogják vádolni, és sokukat nyilvánosan meg fogják feddni, amiért nem engedelmeskednek azoknak, akik felé engedelmességgel tartoznak. Sokakat ki fognak zárni az egyházból. Mások vértanúk lesznek. És lesznek olyanok, akik titokban fogják vezetni az Egyházat – azt az Egyházat, melyet Fiam adott a világnak.

Rejtekhelyeket kell majd keresniük, hogy biztosítani tudják a napi Szentmiséket és a Szent Eucharisztiát. A Szentlélek fogja vezetni őket, és követni fogja őket Fiam Maradék Hadserege, akik továbbra is ádázul kitartanak majd az Ő Tanításai és Szentségei mellett, egészen az utolsó napig.

Meg kell értenetek – ha bármi kétség is van bennetek eme figyelmeztetés hitelességét illetően -, hogy Engem, Krisztus szeretett Édesanyját fognak felhasználni arra, hogy elrejtsék a valódi szándékát azoknak az erőknek, akik behatoltak Fiam földi Egyházába. Engem, mint az Egyház névleges vezetőjét fognak felhasználni arra, hogy elvonják az emberek figyelmét eme gonosz csoport valódi szándékairól. Annak érdekében, hogy meggyőzzék Isten gyermekeit arról, hogy maradjanak továbbra is hűségesek Isten igaz Igéjéhez, és a Katolikus Egyház hagyományaihoz, olyan szertartásokat fognak alkotni, melyekről azt mondják majd, hogy engem tisztelnek. A Fatimai próféciákat fogják felhasználni arra, hogy lejárassák a rólam kialakított képet, azáltal, hogy egy nagy megtévesztést ismertetnek a világgal. Engem fognak felhasználni annak érdekében, hogy meggyalázzák Fiam Egyházát, és mindennek az ellenkezőjét fogják tenni, a gonosz elvárásainak megfelelően.

Azt a benyomást keltvén, hogy ők tisztelik Isten Anyját, egy hamis biztonságérzetbe fognak vezetni sok Katolikust. Ez azt fogja jelenteni, hogy azonnal feledésbe merül minden kételyük, mely egyébként lenne nekik, látván a furcsa új módosításokat, a Szentmisét és a Szentségeket illetően. Mily nagy szomorúságot okoz ez nekem. A rólam kialakított képet szándékosan arra fogják használni, hogy sértegessék Fiamat.

A sátán megvet engem. Ugyanakkor tart is tőlem. Azért, hogy Fiamat bántsa – azon lelkek által, akiket befolyásol – mindent el fog követni, hogy bemocskolja a rólam kialakított képet, számos titkos szertartás és feketemise alkalmával. Szobraimat sátáni szimbólumokkal fogják tarkítani, és a Szabadkőműves csoportok, akik megszerezték az irányítást, sok helyen meg fognak gyalázni engem.

Gyermekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok az erőért, minden áldott nap, hogy bátran szembe tudjatok szállni ezzel a gonoszsággal. Ne féljetek ettől. Fogadjátok el, hogy a sátán serege irányít most sok nemzetet, a világ minden részén. Ha elfogadjátok ezt, akkor elnyerhetitek a szükséges erőt és elszántságot. Ha az Imahadjárati Imák által kéritek ezeket a kegyelmeket, akkor tudtok, és fogtok is segíteni eme gonoszság enyhítésében.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.