RSS
 

Üdvösség Anyja: Ne fogadjátok el a pogányok iránti azon toleranciát, hogy átvegyék az irányítást Isten egyházai fölött

21 aug

2013. augusztus 6. kedd, 19.37

Gyermekem, soha ne hallgass azokra, akik támadják ezeket a Szentháromságtól jövő Üzeneteket, mert ők elvonják a figyelmedet erről a Műről. Ne feledd, ezt a Küldetést mindennél jobban támadni fogják, Annak fajsúlyossága miatt.  A gúnyolás, a csúfolás és a kritizálás folytatódni fog egészen az utolsó napig, amikor is az Utolsó Üzenetet fogadod majd.

Az a terv, hogy hiteltelenné tegyék ezeket az Üzeneteket, fokozódik majd, és növekedni fog a gyűlölet, így kérlek, készülj fel erre. Ezeket az Üzeneteket nem tudják figyelmen kívül hagyni sem a hívők, sem a hitetlenek, mert Isten Szava sohasem marad észrevétlen. Az Isten iránti gyűlölet most jelen van mindenütt a világban, és azok, akik ezekben az időkben az Ő Igéjét hirdetik, szenvedni fognak.

Az Igazság mindig is elutasításra került, amióta Isten elküldte az Ő prófétáit a kezdet kezdetén, hogy figyelmeztesse Gyermekeit a pogányság veszélyeire. A pogányság szöges ellentéte az Igazságnak – azaz Isten Igéjének.  Azok a szegény lelkek, akik hamis isteneket tisztelnek, felbőszítik Atyámat, méghozzá nagyon.  Ő egy féltékeny Isten, mert minden Őáltala kezdődött.  Ő Mindenható. Ő egy szerető Isten, de haragját félni kell, amikor a pogányok megfertőzik azokat, akik szeretik Őt.

Amikor Isten gyermekei – azok, akik hisznek Benne, és imádják Őt, az Ő szeretett Fia, Jézus Krisztus által – megpróbálnak egyesülni minden lélekkel és vallással, jól vigyázzanak. Isten azt akarja, hogy az Ő valamennyi gyermeke szeresse egymást, tekintet nélkül rasszra, hitre és nemzetre. Amit Ő nem fog engedni az az, hogy a Keresztények befogadják a pogányokat az egyházukba.  Amikor ez megtörténik, a pogányok el fogják törölni a Kereszténység minden nyomát.  Megvonni az Igazságot – azaz Isten Igéjét, és teret engedni a hazugságoknak, hogy beszennyezzék Azt, mindez sértő az Isten számára.

Isten prófétái figyelmeztették az emberiséget a pogányság befogadásának veszélyeire, mivel az teljes összeomláshoz vezet. Amikor ez megtörténik, azok a nemzetek, akik beengedik ezt az utálatosságot egyházaikba, el lesznek söpörve a föld színéről, csekély Irgalmat tanúsítva irántuk.

Ne fogadjátok el a pogányok iránti azon toleranciát, hogy átvegyék az irányítást Isten egyházai fölött. Sosem szabad megfeledkeznetek a nagy Áldozatról, melyet Isten hozott, amikor elküldte az Ő egyetlen Fiát, hogy üdvösséget szerezzen nektek. A nap – amikor elfogadjátok a többi, nem Istentől való egyház gyakorlatait, vagy amikor tiszteletet tanúsítotok a pogányok iránt – lesz az a nap, amikor hátat fogtok fordítani az Igazságnak.

Tartsátok nyitva a szemeteket, és imádkozzatok, hogy egyházaitok ne kényszerítsenek majd benneteket arra, hogy lemondjatok a Jézus Krisztus iránti hűségetekről.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért