RSS
 

Üdvösség Anyja: Melyik ember tudná valaha is elutasítani ezt az új, tökéletes létezést?

23 aug

2013. augusztus 9. péntek, 19.37

Gyermekem, a gonosz mindent el fog követni annak érdekében, hogy arra sarkalljon minden lelket – beleértve azokat is, akik a legközelebb vannak Fiam Szívéhez -, hogy utasítsák el, és tagadják az Ő második Eljövetelét.

Ahogy a gonosz szellem harcolt ellenem, az Isten Anyja ellen, a Jézus születéséig tartó időszakban, ugyanilyen ellenállás lesz tapasztalható, amint közeledik az Ő Második Eljövetele.

Sok ember vak arra az Ígéretre, amit Fiam tett, amikor azt mondta, hogy Ő eljön újra. Sokan, akik nem fogadják el azt, hogy az Ő Második Eljövetele hamarosan megtörténik, nincsenek felkészülve, mert nem tudják elfogadni azt, hogy ez még az ő életükben meg fog történni. Ugyanakkor a Fiam Kereszthalálát követő napokban, Fiam Apostolai azt gondolták, hogy tanúi lesznek az Ő Második Eljövetelének. Ez a meggyőződés még sok száz évvel később is gyakori volt a Keresztények fejében. Azonban ma nem ez a helyzet. Vannak, akik úgy vélik, hogy a Második Eljövetel a Szentírás egy korábbi részére vonatkozik, és hogy ez egy, a jövő részét képező esemény. Ők nem hiszik, hogy a Második Eljövetelnek bármi jelentősége is lenne számukra, a mai modern világban. A mai világban minden a materializmusra, a modern emberi intelligenciára, és azokra a hatalmas csodákra épül, melyek a tudományban végbemenő hatalmas fejlődésből fakadnak.

Gyermekek, fel kell készülnötök. Nem szabad félnetek. Mivel Fiam nagyon-nagyon szeret benneteket, ezért Ő vissza fog jönni hamarosan, hogy nagy békességet hozzon nektek, nagy szabadulást a szomorúságból és a kétségbeesésből – melyek közvetlen következményei a világban jelenlévő bűnnek.

Krisztus Második Eljövetelére van szüksége az emberiségnek az életben maradáshoz. Ha Jézus nem jönne el hamarosan, ahogy az meg lett jövendölve, akkor a világ elpusztulna, és az ember magára maradna. Ez az Ajándék egy új életet ad nektek, egy új, csodálatos és dicsőséges kezdetet az Új Paradicsomban. Ez lesz a Föld legnagyobb megújulása, és ezzel elérkezik az Örök Élet. Melyik ember tudná valaha is elutasítani ezt az új, tökéletes létezést? Senki sem fordítana hátat, ha birtokában lenne a teljes tudásnak az Új Békekorszakot illetően, mely alatt helyre lesz állítva a Paradicsom. Egyetlen egy bűnös sem akarna kizárva lenni, de sajnos sokaknak lesz vak az elméje az Igazságra. Ehelyett azt hiszik, hogy elnyerhetik majd a békét, amikor beveszik a hamarosan eléjük tárt hazugságokat, abban a téves hitben, hogy azok Istentől valók.

Imádkozzatok, imádkozzatok, gyermekek, hogy részesüljetek a látás Ajándékának áldásában, mely azoknak adatik meg közületek, akik méltóak vagytok arra, hogy megkapjátok a Szentlélek Ajándékát. Csak azok jutnak el az örök életre, akik elfogadják az Irgalom Kezét, azaz az Isten Kezét.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.