RSS
 

Üdvösség Anyja: Meg kell őriznetek a hagyományos Kereszteket, mert ezek hamarosan el fognak tűnni

08 aug

2013. július 29. hétfő, 19.05

Gyermekeim, mindig gondoljatok arra, hogy én – Isten Hatalma és Fiam Kegyelme által – el fogom taposni a fenevadat, és amikor már minden reménytelennek tűnik, akkor hirtelen vége szakad a gonosz uralkodásának.

Védelmi Fátylam beborítja mindazokat, akik segítségemet kérik ezekben a nehéz időkben. Ne feledjétek, hogy ahogy elveszítettem Fiamat, amikor Ő tizenkét éves volt, úgy meg is találtam Őt a Templomban. Imádkozzatok gyermekeim, és menjetek el templomaitokba, most, hogy felajánljátok azokat az áldozatokat, melyek eme, a lelkekért vívott rettenetes szellemi csata alatti állhatatosság kéréséhez kellenek.

Fiam nagyon sokat szenvedett Kereszthalála során, de ez csak az egyik teher volt. A legnagyobb szenvedés, amit ma Ő átél, azok miatt van, akik már elvesztek a Számára. És most, amikor a gonosz szellem igyekszik elragadni Tőle mindazokat, akik szeretik Őt, Fájdalma tőrként nyilall Belé, kettéhasítva Őt.

Az áldozati lelkek most fogják elszenvedni a legnagyobb gyötrelmet, ahogy fokozódik az üldözés Isten gyermekei ellen. Fiam Keresztje által lettetek megváltva. Az Ő Keresztjével fogtok harcolni a gonosz ellen, és az Ő Keresztje – amennyiben az meg van áldatva – fog megvédelmezni benneteket. De ha ez a Kereszt megváltozik, vagy másként néz ki, az megcsúfolása Fiam – bűnösöket megváltó – halálának. Meg kell őriznetek a hagyományos Kereszteket, mert ezek hamarosan el fognak tűnni.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért