RSS
 

Üdvösség Anyja: Az utolsó Fatimai titok nem lett felfedve, annyira rémisztő volt

01 aug

2013. július 22. 20.17

Gyermekem, a megtévesztést – mellyel a világ fog szembenézni – olyan nehéz lesz felismerni, hogy csak azok fogják tudni elviselni az elkövetkező megpróbáltatásokat, akik átadják magukat Istennek, és minden bizodalmukat Fiamba vetik.

Én megadtam a világnak a próféciákat 1917-ben, de az utolsó Fatimai titok nem lett felfedve, annyira rémisztő volt a Katolikus Egyházbeliek számára.

Az utolsó Fatimai titkot továbbra sem ismerik Isten gyermekei, habár annak egy része ki lett nyilatkoztatva számodra 2012. január 26-án. Csak nagyon kevesen tudnak erről az Egyházban. Most fel kell fedni az utolsó Fatimai titok további részleteit, hogy figyelmeztetni tudjam az emberiséget annak következményeire, ha figyelmen kívül hagyják közbenjárásomat, mellyel segítek megmenteni a lelkeket.

Az Egyház belülről fertőződött meg, Isten ellenségei által. Ők - és húszan vannak azok, akik belülről irányítanak – hozták létre a legnagyobb megtévesztést. Ők megválasztottak egy embert, nem Isten emberét, miközben a Szentatyát, akinek Péter Koronája adatott, finoman eltávolították.

Az általam felfedett részletek azok, hogy a végidőkben két ember fogja Péter Koronáját viselni. Az egyikük szenvedni fog a hazugságok miatt, melyeket azért találtak ki, hogy lejárassák, és gyakorlatilag fogollyá tegyék őt. A másik megválasztott pusztulást fog előidézni, nemcsak a Katolikus Egyházét, hanem valamennyi olyan egyházét, akik tisztelik Atyámat, és akik elfogadják Fiam, Jézus Krisztus, a világ Megváltójának Tanításait.

Csak egyetlen egy, Fiam által felhatalmazott vezetője lehet a földi Egyháznak, akinek pápának kell maradnia egészen a haláláig. Mindenki más, aki jogot formál arra, hogy Péter Székében üljön, egy csaló szélhámos. Ennek a megtévesztésnek egyetlen egy célja van, hogy átadja a lelkeket Lucifernek, és csak nagyon kevés idejük lesz megmenekülni az ilyen lelkeknek, akik mit sem fognak tudni erről.

Gyermekek, csak egyetlen egy figyelmeztetést kell megszívlelnetek most. Ne térjetek el Fiam Tanításaitól. Kérdőjelezzetek meg minden új tant, melyeket esetleg ismertetnek veletek, és melyek azt állítják, hogy Fiam földi Egyházából valók. Az Igazság egyszerű. Sosem változik. Fiam Öröksége nagyon egyértelmű. Ne engedjétek, hogy bárki is elhomályosítsa ítélőképességeteket.

Hamarosan értelmet nyernek a Fatimai próféciák. Most történik minden egy hitetlenkedő világ szeme láttára, de sajnos csak nagyon kevesen fogják érteni, amikor is már túl késő. Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok Legszentebb Rózsafüzéremet, amilyen gyakran csak lehetséges, minden egyes nap, hogy enyhítsétek a gonosz hatását, mely körülvesz benneteket.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.