RSS
 

Hamarosan beteljesednek azok a Próféciáim, melyek az Antikrisztus érkezését nyilatkoztatják ki

16 aug

2013. augusztus 4. vasárnap, 23.16

Hőn szeretett leányom, hamarosan beteljesednek azok a Próféciáim, melyek az Antikrisztus érkezését nyilatkoztatják ki.

A nap, hogy felkészítsétek otthonaitokat, és előkészítsétek imagyakorlataitokat, már a nyakatokon van, és mindazoknak, akik követnek Engem, hajlandónak kell lenniük áldozatokat hozni annak érdekében, hogy segítsenek Nekem felnyitni – az egész világon – Isten gyermekeinek szemét erre a gonoszságra, mely a feje tetejére fogja állítani a világot.

Ahogy minden igaz prófétát megvetnek, és nyűgnek tekintenek, benneteket is, drága Követőim, nyűgnek fognak tekinteni, amikor feltárjátok az Igazságot. Számítsatok arra, hogy mindenütt, ahol megfordultok, kinevetnek, kigúnyolnak és megvetnek benneteket. A körülöttetek lévők kegyetlenül bánnak majd veletek, bírálnak és hibát keresnek majd benneteket, még akkor is, amikor nem is Szavamról (Üzenetemről) beszélgettek velük.

Minden bukott angyal és démon, akik jelenleg behálózzák a Földet, a gyenge lelkeken keresztül azon nyomban felétek fognak igyekezni, azért, hogy elbátortalanítsanak benneteket, ezt a Feladatot illetően.

Fogadjátok el ezt a bánatot az Én Nevemben, mert ha így tesztek, nagy dicsőséget szereztek Istennek, és ez az egyik legnagyobb ajándék, amit adhattok Nekem. Én aztán ezen megpróbáltatásaitokat arra fogom használni, hogy legyőzzem a sátán, jogot formálván azokra a lelkekre, akiknek a sorsa az, hogy az övéi legyenek.

Csak nagyon kevesen értitek a Menny Isteni Törvényeit, és a Kereszt szerepét az életetekben. Egy nap, Isten valamennyi gyermeke megérti majd, miért kell ezeket a kegyetlen cselekményeket elszenvedniük. Továbbra is terjesszétek az Igazságot, hagyjátok figyelmen kívül a gyűlöletet, melynek tanúi lesztek, és ne fogadjatok el útmutatást azoktól, akik megtagadnak Engem – soha.

Az Új Paradicsom felé való menetelésetek nehéz lesz. De akár csak egy kis hadsereggel is képesek lesztek úrrá lenni azon büntetések szigorúságán, melyeket az Antikrisztus fog a világra bocsátani. Feladatotok az, hogy figyelmeztessétek a többieket annak veszélyeire, ha elfogadják a sátán törvényeit, Isten Törvényeinek alternatívájaként.

Csak Atyám Parancsára vihetem Magammal mindazokat, akiknek neve benne foglaltatik az Élet Könyvében, de akik a hamis prófétának fogadnak majd hűséget, engedelmes megadással, azok bele fognak szeretni az Antikrisztus megnyerő modorába.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért