RSS
 

Hamarosan beteljesednek azok a Próféciáim, melyek az Antikrisztus érkezését nyilatkoztatják ki

16 aug

2013. augusztus 4. vasárnap, 23.16

Hőn szeretett leányom, hamarosan beteljesednek azok a Próféciáim, melyek az Antikrisztus érkezését nyilatkoztatják ki.

A nap, hogy felkészítsétek otthonaitokat, és előkészítsétek imagyakorlataitokat, már a nyakatokon van, és mindazoknak, akik követnek Engem, hajlandónak kell lenniük áldozatokat hozni annak érdekében, hogy segítsenek Nekem felnyitni – az egész világon – Isten gyermekeinek szemét erre a gonoszságra, mely a feje tetejére fogja állítani a világot.

Ahogy minden igaz prófétát megvetnek, és nyűgnek tekintenek, benneteket is, drága Követőim, nyűgnek fognak tekinteni, amikor feltárjátok az Igazságot. Számítsatok arra, hogy mindenütt, ahol megfordultok, kinevetnek, kigúnyolnak és megvetnek benneteket. A körülöttetek lévők kegyetlenül bánnak majd veletek, bírálnak és hibát keresnek majd benneteket, még akkor is, amikor nem is Szavamról (Üzenetemről) beszélgettek velük.

Minden bukott angyal és démon, akik jelenleg behálózzák a Földet, a gyenge lelkeken keresztül azon nyomban felétek fognak igyekezni, azért, hogy elbátortalanítsanak benneteket, ezt a Feladatot illetően.

Fogadjátok el ezt a bánatot az Én Nevemben, mert ha így tesztek, nagy dicsőséget szereztek Istennek, és ez az egyik legnagyobb ajándék, amit adhattok Nekem. Én aztán ezen megpróbáltatásaitokat arra fogom használni, hogy legyőzzem a sátán, jogot formálván azokra a lelkekre, akiknek a sorsa az, hogy az övéi legyenek.

Csak nagyon kevesen értitek a Menny Isteni Törvényeit, és a Kereszt szerepét az életetekben. Egy nap, Isten valamennyi gyermeke megérti majd, miért kell ezeket a kegyetlen cselekményeket elszenvedniük. Továbbra is terjesszétek az Igazságot, hagyjátok figyelmen kívül a gyűlöletet, melynek tanúi lesztek, és ne fogadjatok el útmutatást azoktól, akik megtagadnak Engem – soha.

Az Új Paradicsom felé való menetelésetek nehéz lesz. De akár csak egy kis hadsereggel is képesek lesztek úrrá lenni azon büntetések szigorúságán, melyeket az Antikrisztus fog a világra bocsátani. Feladatotok az, hogy figyelmeztessétek a többieket annak veszélyeire, ha elfogadják a sátán törvényeit, Isten Törvényeinek alternatívájaként.

Csak Atyám Parancsára vihetem Magammal mindazokat, akiknek neve benne foglaltatik az Élet Könyvében, de akik a hamis prófétának fogadnak majd hűséget, engedelmes megadással, azok bele fognak szeretni az Antikrisztus megnyerő modorába.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.