RSS
 

Habár ezek félelmet fognak kelteni, semmiségek lesznek az eljövendő Nagy Büntetéshez képest

05 aug

2013. július 25. csütörtök, 20.40

Hőn szeretett leányom, Atyám Keze már beavatkozott a világban, az emberi bűnért való büntetés gyanánt. Elburjánzott a bűn a világban, mivel az ember már nem tesz különbséget jó és rossz között. Nem menekülhettek el Atyám Haragjának Indulata elől, amikor is országaitok – törvényeik által – ujjongva üdvözlik a gonosz bűnt.

Ezek a büntetések hamarosan világszerte tapasztalhatóak lesznek. Habár ezek félelmet fognak kelteni, semmiségek lesznek az eljövendő Nagy Büntetéshez képest. Az ember makacs. Visszautasítja az Isten által felajánlott segítséget. Az emberiség úgy döntött, hogy elutasítja Istent, és ti, mind, a köztetek lévő pogányok miatt szenvedtek.

Mennyei Hívásom célja elsődlegesen az, hogy megmentsen minden lelket, ugyanakkor az is, hogy segítsen enyhíteni az emberiséget érő büntetéseket. Mily hatalmas az Én Irgalmam. Mily nagy az Én Türelmem, de azok, akik elutasítják Tanításaimat, és akik elzárják magukat Atyámtól, az ő Teremtőjüktől, hamarosan tudatában lesznek a következményeknek.

Én minden valláshoz szólok, és könyörögve kérlek benneteket, imádkozzatok a kegyelemért, akár elfogadjátok ezeket az Üzeneteket, akár nem. Az imák nélkülözhetetlenek a katasztrófák enyhítésében, melyek már kezdetüket vették. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok életetekért, és lelketek üdvösségéért.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.