RSS
 

Figyelmeztetnem kell a világot arra a sok hamis prófétára, akik most megpróbálják elnyomni Hangomat

31 aug

2013. augusztus 22. csütörtök, 23.05

Hőn szeretett leányom, figyelmeztetnem kell a világot arra a sok hamis prófétára, akik most megpróbálják elnyomni Hangomat.

Számos prófétát küldtem, mindet különböző küldetéssel, hogy felkészítsék Isten gyermekeit. A végidőkre vonatkozólag ezek az Üzenetek az egyetlen hiteles Üzenetek a maguk nemében, ebben a konkrét időszakban, hiszen Én soha nem akarnám összezavarni Isten gyermekeit.

Ezeket az Üzeneteket nem szabad összehasonlítani a többi üzenettel, melyek mostanság terjednek az egész világon csak azért, hogy ellentmondjanak Szent Szavamnak. Kizárólag egyetlen egy Igazság Könyve létezhet – kizárólag Én, Jézus Krisztus, az Isten Báránya nyilatkoztathatom ki annak tartalmát. Titeket, akik hisztek Bennem, nagyon könnyen meg lehet téveszteni. Üzenetek, melyek ellentmondanak ezeknek, és melyekben azt állítják, hogy azok Istentől valók, tudnotok kell, hogy ilyen nem lehet.  

Bíztok Bennem csak egy kicsit? És átöleltek Engem úgy, ahogy szeretném, teljes és nyitott szívvel? Szeretettel és aggodalommal Szólítalak benneteket. Én nem az intelligenciátokra próbálok hatni. Én a szíveteken keresztül szólok hozzátok, és a lelketeket vonzom Magamhoz. Ha érzitek Jelenlétemet ezekben az Üzenetekben, akkor nincs szükség arra, hogy bárkitől is jóváhagyást vagy hozzájárulást kérjetek.

Vagyok, aki Vagyok. Most előttetek állok, ahogy ennek lennie kellett. Atyám soha nem engedné Nekem, hogy a hetedik hírnökön kívül valaki másnak nyilatkoztassam ki a Jelenések Könyvének tartalmát, hiszen elérkezett ez a nap.

Sok hiteles látnok közvetítette a világnak Isten Szavát a múltban, és rettenetesen szenvedtek emiatt. Sokan továbbra is kapnak Tőlem vigasztalást, és Én továbbra is fogok kommunikálni velük, mert szükségem van szenvedéseikre és imáikra. Ők az Én választott lelkeim, és mindegyikük szerepet játszik a többi lélek megmentésében.

Ez a Küldetés az utolsó. Arra kérlek benneteket, hogy szívleljétek meg Szavamat, most, a jelenben. Egyedül ezen Szavam – melyet ezeken az Üzeneteken keresztül intézek hozzátok – fog vezetni benneteket az üldöztetés során. Ezekkel (az Üzenetekkel) nagy Kegyelmeket adok nektek. Soha ne sértsetek meg Engem azzal, hogy beszennyezitek ezeket (az Üzeneteket), amikor megkérdőjelezitek Szavamat, amikor összehasonlítjátok Üzeneteimet a hamis próféták által gyártott kitalációkkal.

Nincs szükségetek senkire, hogy Nagy Irgalmamhoz vezessen benneteket. Csak ezekre az Üzenetekre irányítsátok figyelmeteket, és maradjatok továbbra is hűségesek régi Tanításaimhoz most, mert ezek a ti üdvözítő kegyelmeitek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért