RSS
 

Egy lélek nem válhat újra teljessé mindaddig, amíg nem ismeri el Isten Nagyságát

23 aug

2013. augusztus 9. péntek, 16.50

Hőn szeretett leányom, az emberek nem értik teljesen azt, hogy mit jelent egyesülve lenni Szívemmel. Én, Jézus Krisztus, azért jöttem, hogy megszabadítsam az emberiséget a bűn rabságától. A bűn akkor keletkezett, amikor Lucifer azt hitte, hogy ő nagyobb, mint Isten. Gonosz féltékenységéből fakadóan megkísértette az embert – Isten első gyermekeit, Ádámot és Évát -, hogy forduljanak el Istentől.

Halálom adta az üdvösség Ajándékát Isten valamennyi gyermekének. A világban sok embernek, minden vallásúnak – köztük azoknak is, akik nem hisznek Istenben, illetve azoknak is, akik tagadják Istent, és hamis isteneket helyeznek előbbre Nála -, fel van ajánlva az üdvösség Ajándéka. Azonban nem mindenki fogja elfogadni ezt az Ajándékot. Én Üdvözítőként jövök hozzátok. Én mindegyikőtökhöz jövök, hogy bizonyítsam nektek az Igazságot, még az utolsó nap előtt. Azért jövök, hogy felkínáljam az Örök Élet Ajándékát azoknak, akik súlyosan vétkeztek Isten Szemében.

Isten Dicsősége a ti utatok előre, ás annak érdekében, hogy elnyerjétek ezt az Ajándékot, csak annyit kell tennetek, hogy elfogadjátok Irgalmamat. Isten Mindenható, Erős és minden szempontból Tökéletes. Minden angyal és minden szent a Mennyben, nagyon szereti Őt. A mai világban élő sok lélek szintén nagyon szereti Őt. Mindenki tanúja lesz az Ő Nagy Dicsőségének az Új Égen és az Új Földön.

Istennek nincs szüksége az emberre. Kizárólag az ember iránti Szeretetének köszönhető az, hogy Ő újra elküld Engem, az Ő szeretett Fiát, hogy elhozzam nekik az Általa megígért Örök Életet. Emiatt van az, hogy Ő Türelmes. Emiatt huny szemet a bűn felett, abban a reményben, hogy Gyermekei megtérnek Hozzá, és elfogadják az Ő Szeretetét.

A szeretet erős, amikor az tiszta és Istentől jön. Amikor a lélek tiszta, könnyen vonzza őt az Isten Szeretete. Azok a lelkek, akiknek szükségük van a megtisztulásra, el fogják fogadni Isten Szeretetét, amennyiben elfogadják a szenvedést, mely ahhoz, szükséges hogy újra teljessé váljanak. Egy lélek nem válhat újra teljessé mindaddig, amíg nem ismeri el Isten Nagyságát, és amíg meg nem hajol Előtte alázatos szolgaságban.

Közel a napja annak, amikor ti, mindannyian, meg fogjátok látni az üdvösségre vezető utat. Minden egyes bűnös fog kapni lehetőséget arra, hogy Isten felé nyújtsa kezét. Azok, akik így tesznek, el lesznek halmozva Irgalmammal.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek

 

Tags: , ,

Comments are closed.