RSS
 

Amikor módosítják a Keresztség Szentségét, kiveszik majd az összes olyan fogadalmat, amely ellene mond a sátánnak, mert ezeket az utalásokat idejétmúltaknak fogják nyilvánítani

16 aug

2013. augusztus 5. hétfő, 04.05

Hőn szeretett leányom, senki se higgye azt az üldöztetés folyamán – melyet a Hozzám hűséges, szeretett felszentelt Szolgáimnak kell majd elszenvedniük -, hogy Egyházam valaha is meghalhat. Mert ez lehetetlen. Egyházamnak – az Én Misztikus Testemnek – Örök Élete van.

Amikor ellenségeim módosítják a Szentségeket, és új kegytárgyakat, új kereszteket, és új gyakorlatokat vezetnek be – majd azt mondják, hogy Egyházam ugyanaz marad, mint mindig is volt -, akkor ők hazudnak.

Nagyon sok érvet fognak felhozni, minden nemzetben, azért, hogy megszentségtelenítsék a Házasság Szentségét. Ők, Isten ellenségei, azt akarják, hogy a Keresztények elfogadják az azonos neműek közötti házasságot, de soha nem szabad ezt elfogadniuk, lévén, hogy ez sérti Atyámat. Ez elfogadhatatlan az Ő Szemében. Amikor módosítják a Keresztség Szentségét, kiveszik majd az összes olyan fogadalmat, amely ellene mond a sátánnak, mert ezeket az utalásokat idejétmúltaknak, illetve túlságosan elrettentőnek fogják nyilvánítani. Azt fogják mondani, hogy ez lényegtelen.

Aztán szép apránként bevezetik Tanításaim új változatait. Ti, mind, akik hisztek Egyházamban, nektek soha nem szabad elárulnotok Engem. Nektek soha nem szabad elfogadnotok semmiféle alternatíváját a Szentségeknek, a szerint, ahogyan Én azokat nektek adtam. Én Vagyok az Igazság. Egyházam képviseli az Igazságot. De csak akkor formálhattok jogot arra, hogy tagjai legyetek Egyházamnak, ha megtartjátok minden Tanításomat, minden Szentségemet, és ha elfogadjátok azt, hogy Kereszthalálom volt a legnagyobb Áldozat üdvösségetek biztosítására.

Minden, ami eltér az Igazságtól – hogy nehogy megsértsék a pogányokat -, nagyon veszélyes. Amikor megtagadjátok Isten Tanításait, és egy új, alternatív Egyházat követtek, többé már nem lesztek földi Egyházam tagjai. Ha ellenzitek az új pogány gyakorlatokat, melyeket a hamis próféta fog bevezetni, akkor eretnekeknek fognak tekinteni benneteket. Aztán megpróbálnak majd, az Én Nevemben, kizárni benneteket az Egyházból. Ha hűségesek maradtok Hozzám, és nem lesztek hajlandóak részt venni ebben a gonosz megtévesztésben, akkor Egyházam tagjai maradtok.

Meglehet, hogy fájdalmas a választás, amikor mindezek a dolgok bekövetkeznek, ugyanakkor mégis nagyon egyszerű. Ti vagy Velem vagytok vagy Ellenem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.