RSS
 

A többi ártatlan, akik vakon követik a fenevadat és a hamis prófétát, kegyetlenül gúzsba lesznek kötve

07 aug

2013. július 28. vasárnap, 21.40

Hőn szeretett leányom, soha ne kételkedj Szavamban. Ha őszintén bízol Bennem, akkor azt kell tenned, amit Én óhajtok a részedről, annak érdekében, hogy Megvilágosíthassam a világot ebben az időben, és hogy Felkészítsem az Új Kezdetre.

Ami most Egyházammal történik, annak nagy része meg lett jövendölve, de el kell fogadnotok azt, hogy Atyám egyetlen egy okból kifolyólag engedi meg eme utálatosságokat. Ez pedig nem mást, mint az, hogy a sátán uralma végérvényesen befejeződik. A sátán a maga nevében egy fenevadat nevelt, és ez az Antikrisztus, aki maga a sátán szelleme. Neki és követőinek csak nagyon kevés idő áll rendelkezésére a lelkekért vívott nagy csatában.

A sátán bosszúja az, hogy a lehető legtöbb lelket ellopja, még mielőtt láncra verik, és a mélységbe vetik. Csatlósai közül azok, akik a kígyót bálványozzák, csak azon hatalom végett követik az ő utasításait, melyről azt mondta nekik, hogy az övék lesz, ha segítenek neki véghezvinni ördögi tervét. Hogy fognak szenvedni ezek a szegény lelkek az örökkévalóságig, és hogy fognak könyörögni Irgalmamért, amikor sorsuk szörnyű felismerése világossá válik számukra.

A többi ártatlan, akik vakon követik a fenevadat és a hamis prófétát, kegyetlenül gúzsba lesznek kötve, amelyből képtelenek lesznek szabadulni. Nekik borzasztóan nagy szükségük van a ti segítségetekre. Állhatatosan kell imádkoznotok lelkükért, hogy visszakerüljenek Hozzám. A külvilág eleinte sok mindent nem fog észrevenni, ami aggasztaná őket. A közel-keleti háborúkat, és az azt követő békét éljenzéssel fogják köszönteni.

A béke embere sok díjat fog kapni humanitárius munkássága elismeréseként. A hamis próféta látszólag egyesíti majd a világ egyházait, és minden alkalommal megjeleníti majd azokat a tulajdonságokat, melyeket egy szenttel társítotok.

Minden rendben lesz mindaddig, amíg ők ketten nem váltanak, és bosszúból le nem sújtanak mindazokra, akik ellenzik a világ irányítását célzó tervüket. Földi Egyházamat a fenevad fészkévé fogják alakítani, mígnem sötétség borul a Földre.

Mindenki nyugtalanságot fog érezni. Mindannyian érezni fogjátok a gonoszt, lévén, hogy a sátán irányít mindent az Antikrisztuson keresztül. De akkor, amikor a dolgok már reménytelennek fognak tűnni, Én leszállok majd, hogy Nagy Irgalmam által mindent beborítsak, bizonyítandó a világnak az Igazságot.

Oly hatalmas az Én Irgalmam, hogy még a legsötétebb lelkeket is meg fogom világosítani, és ők megkönnyebbült szívvel fognak Hozzám jönni. Ekkor a Szentlélek Ereje által minden kételyük elszáll a lelkükből. Nem sokkal ezt követően, amikor Isten gyermekei felismerik az Igazságot, felharsan az Utolsó Trombita, és megújul a Föld. Minden gonosz eltűnik. A Nap Nagy Fényességgel tölt majd el benneteket, és nagy szeretettel – mindannyiatok számára – átadásra kerül az Új Paradicsom, mint a legnagyobb Ajándék, amit valaha is el tudtatok képzelni.

Csak bíznotok kell az Igazságban, melyet azért Nyilatkoztatok ki, hogy el tudjátok kerülni azokat a csapdákat, melyeket azért állítanak, hogy ellopják a lelketeket. Ti, akik láttok, akik bíztok Bennem, akik hívtok Engem, ti segíteni fogtok Nekem megmenteni azoknak a lelkét, akik látnak ugyan, de nem hajlandók meglátni az Igazságot.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.