RSS
 

Üdvösség Anyja: Olyan könnyen elfogadják az emberek azokat az új törvényeket, melyekről azt állítják, hogy jók

22 júl

2013. július 10. szerda, 15. 26

Gyermekem, imáid meghallgattatnak, és Fiam – a te különleges szándékodra – be fog avatkozni. Imádkoznod kell mindazokért a világban, akiket félrevezetnek azáltal, hogy elhitetik velük, hogy a rossz az jó. A megtévesztés eme hálója olyan mértékben borult már rá az emberiségre, hogy sokan már nem tudnak különbséget tenni az Isten Törvényei és a gonosz gonoszsága között, amikor ő megnyilvánul köztetek.

Olyan könnyen elfogadják az emberek azokat az új törvényeket, melyekről azt állítják, hogy jók – hogy mindenki javát szolgálják -, amikor azok valójában azt álcázzák, ami halálos bűn az Isten Szemében.

A csata azok között dúl, akik megtartják Isten Törvényeit, és azok között, akik meggyalázzák azokat. Azokat, akik nyilvánosan megtartják Isten Törvényeit, démontól megszállottaknak tartják, valamint kegyetlennek és gonosznak állítják be őket. A megtévesztés és a hazugságok – melyekkel tele vannak azok, akik azt állítják, hogy szeretik az emberiséget – egyértelműen láthatóak, amikor ők nyilvánosan igazolják a halálos bűnt.  Mennyire ravasz a gonosz. Csak nagyon kevesen értik meg az ő befolyását az életükben, vagy azt, hogy ő hogyan ferdíti el gondolkodásukat.

Nyugodjatok meg, drága gyermekek, abban a tudatban, hogy Én, az Üdvösség Anyja, le tudom győzni a közöttetek lévő gonoszt. Csak hívnotok kell engem, mindig, amikor úgy érzitek, hogy erőt vesz rajtatok az általa – a nemzeteitekben – gyakorolt hatalom. Én meg fogom semmisíteni az ő befolyását, ha elém hozzátok kéréseteket.

Kérlek, imádkozzátok ezt az Imahadjárati imát (113) Ima a gonosz legyőzésére hazánkban

„ Ó, Üdvösség Anyja, jöjj közénk, és áraszd hazánkra oltalmadat.

Tipord el a fenevad fejét, és irtsd ki közülünk az ő gonosz befolyását.

Segíts, hogy a te szegény tévelygő gyermekeid felálljanak, és az Igazságot szólják, amikor hazugságok vesznek körül bennünket.

Ó, Isten Anyja, kérlek, oltalmazd meg hazánkat, tarts meg bennünket erőben, hogy hűségesek tudjunk maradni Fiadhoz üldöztetésünk idején. Ámen.”

Nem szabad elfogadnotok azokat az érveket, melyek lehetővé teszik, hogy gonosz törvények valósuljanak meg, melyek előírják, hogy hogyan éljétek az életeteket, Isten Igéje szerint. Amikor ezek a törvények beszivárognak hazátokba, azok elpusztítják a lelkeket.

Bízzatok bennem, az Üdvösség Anyjában, hogy segítek megmenteni azok lelkét, akiket szerettek, és akik között dolgoztok. Hívjatok engem, és ígérem, hogy hazátokra borítom Legszentebb Palástomat.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.