RSS
 

Üdvösség Anyja: Az Üdvösség-Érem a Megtérés Ajándékát kínálja

24 júl

2013. július 18. csütörtök, 19.14

Gyermekem, szeretném tudatni azt, hogy mostantól a Földön, azon a néven kell megszólítani engem, melyet Fiam adott nekem legutoljára. Ebben a Végső Küldetésben, mindenkoron, az Üdvösség Anyjának kell nevezni engem.

Meg kell alkotni Képmásomat, és egy Érmet kell veretni, melynek az egyik oldalára engem kell rátenni, fejem mögött a Nappal, és fejemen egy tizenkét csillagból font töviskoronával. Szeretném, ha az Érem hátoldala, Fiam Szentséges Szívét ábrázolná, Két Üdvösség-Karddal a két oldalán, melyek keresztezik egymást. 

Az Üdvösség-Kardoknak kettős célja lesz. Az Egyik Kard le fogja mészárolni a fenevadat, melynek az Utolsó Napon való megtételére megkaptam a felhatalmazást. A másik Kard át fogja járni a legmegátalkodottabb bűnösök szívét, és ez lesz az a Kard, mellyel lelkük megmenekül majd.

Ezt az Érmet nagy mennyiségben kell elérhetővé tenni, és azoknak, akik ezt keresték és hozzájutottak, meg kell áldatniuk egy pappal, és ingyen kell osztogatniuk másoknak. Az Üdvösség-Érem a Megtérés, és az Üdvösség Ajándékát kínálja.

Mindazoknak, akik hozzájutnak az Üdvösség-Éremhez, ezt az Imahadjárati imát kell imádkozniuk (115) Ima a Megtérés Ajándékáért:

„Ó, Üdvösség Anyja, borítsd be lelkemet Üdvösség-könnyeiddel.
Szabadíts meg a kételyektől.
Emeld fel szívemet, hogy érezzem Fiad Jelenlétét.
Adj nekem békét és vigasztalást.
Imádkozz, hogy őszintén megtérjek.
Segíts, hogy elfogadjam az Igazságot, és nyisd meg szívemet, hogy befogadjam Fiad, Jézus Krisztus Irgalmát.
Ámen.”

Gyermekem, kérlek, terveztesd meg, és készíttesd el ezt az Érmet. Én foglak vezetni téged az út minden egyes lépésénél, te pedig gondoskodj arról, hogy ez elérhető legyen szerte az egész világon.

Menj békével, és szolgáld Fiamat.

Édesanyád

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.