RSS
 

Isten, az Atya: Legyetek tudatában, hogy amikor Fiamat bűnösnek tekintik, az a legnagyobb istenkáromlás

01 júl

2013. június 23. vasárnap, 18.18

Drága leányom, hogyan reagálna egy szülő, ha tudná, hogy gyermekeire halál vár? Nem harcolna-e a végsőkig, hogy megmentse őket minden veszedelemtől? Pontosan ezért lépek most közbe a világban, arra utasítván Fiamat, hogy közölje az Igazságot, Gyermekeim életének megmentése érdekében.

Ezeknek az apró dolgoknak az életben, globális méretű hatásuk van. Egy méhecskének, akinek megváltozik a viselkedése, és ahol nem tud virágpor termelődni, közvetlen hatása lesz a földi életre. Fiam földi Egyháza által tartható fenn a lélek élete. Az Igazság nélkül, Fiam Egyháza nem tudná fenntartani az életet. Így, ha hazugságok terjengenek az Egyház falain belül, akkor ennek – Beavatkozásom hiányában – hatása lesz a lélek életére.

Amikor az Egyház Az ellen fordul, Aki létrehozta azt, akkor fogják elpusztítani az életet. Ennek a fertőzésnek közvetlen hatása lesz az egész világra, köztük azokra is, akik nem hisznek a túlvilági életben. Ez még azokra is hatással lesz, akik olyan vallásúak, melyek nem Tőlem valók. Amikor a hazugságok megfertőzik Fiam, Jézus Krisztus földi Misztikus Testét, azok betegséget fognak okozni. A betegség, ha nincs kezelve, halálhoz vezet. Ezért, mint Isten, mint minden Teremtés Atyja, Én nem fogok félreállni, és hagyni, hogy Ellenségeim elpusztítsák Gyermekeim lelkét.

Amikor hazugságokkal kerültök szembe, azok értelmetlen, kusza zagyvaságként buggyannak majd ki a csalók szájából. A hazugságok, melyek már kezdetüket vették, alázatszerű megfogalmazásba lesznek burkolva, de az Egyház Igaz tanai elleni legnagyobb hazugságokat fogják álcázni.  A maguk valójában kell látnotok a hazugságokat – azért zúdítják azokat rátok, hogy bűn elkövetésére csábítsanak benneteket. Legyetek tudatában, hogy amikor Fiamat bűnösnek tekintik, az a legnagyobb istenkáromlás, mivel ez képtelenség.

Én húsvér emberként küldtem el Fiamat, mint amilyenek ti is vagytok, mindannyian, egyet leszámítva. Ő bűn nélkül született, és ezért ő képtelen volt a bűnre. Bárki, aki éli az Igazságot, és elferdíti azt annak érdekében, hogy egy új jelentését vezesse be szeretett Fiam Keresztre feszítésének, az egy hazug. Az ilyen nem Tőlem való, és ellensége Fiamnak.

Kisgyermekeim, figyeljétek meg most, ahogy a fenevad és a démonok, akiket ő azért küldött, hogy elragadjon benneteket Tőlem, közöttetek járnak. Erősnek kell lennetek. Folyamatosan észben kell tartanotok, hogy Fiam az Igazságot adta nektek, amikor Ő a Földön járt, és amikor Ő meghalt a bűneitekért. Ő a Saját Testét áldozta fel azért, hogy megváltson benneteket, de Ő sohasem vált bűnössé, mert Ő nem közületek való.

Maradjatok hűek Szavamhoz, és Fiam Tanításaihoz. Ha nem így tesztek, akkor kísértésbe fogtok esni, hogy elfogadjátok a hazugságokat, melyek csak örök szenvedést hoznak nektek.

Szeretett Atyátok

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júniusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.