RSS
 

Isten, az Atya: A hazugságoknak – melyekkel gazdaságotokat illetően etetnek benneteket – az a célja, hogy megtévesszenek titeket

22 júl

2013. július 10. szerda,15.41

Drága leányom, háborúk fognak kitörni szerte az egész Közel-Keleten, és hamarosan szeretett Izraelem rettenetes borzalmat fog elszenvedni. A világ eme részén igen nagy mennyiségben fognak életek odaveszni, mert a gonosz lelke felemészti Gyermekeim életét, és sok esetben a lelküket is.

Gyermekeim egymás iránti gyűlölete át fog terjedni más országokra is, ahogy az Armageddoni Csata fokozódik és terjed, mindaddig, amíg az el nem árasztja a világot mindenütt. A gyűlölet, mely a sátán és annak démonai okozta fertőzésnek az eredménye, egy jól látható jel lesz, így alig lesz olyan lélek – függetlenül attól, hogy milyen hit van benne Irántam, minden létező Teremtője iránt – aki ne érezné majd a gonosz szellemét, mely terjed, mint egy halálos vírus.

Háborúk, méghozzá sok, köztük a nemzetek kormányain belüli csaták is, mind egyszerre fognak kitörni. Mivel már lesújtott Kezem enyhe büntetések közepette, tudnotok kell, hogy Én el fogom tiporni azokat, akik bántják Gyermekeimet. Ekkor a lelkekért vívott csata fokozódni fog, és sokféle módon fog terjedni.

A hazugságoknak – melyekkel gazdaságotokat illetően etetnek benneteket – az a célja, hogy megtévesszenek titeket, és megfosszanak benneteket attól, ami a tiétek. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Én megakadályozzam azokat – akik szabályozzák pénznemeteket – abban, hogy elvegyenek tőletek mindent, ami a tiétek. Tudjátok, hogy miközben Jobb Kezem büntetéseket zúdít a gonoszokra, addig Bal Kezem felemel, és Védelmem alá vesz benneteket, és Én fogok gondoskodni rólatok.

A Szent Könyvemben megjövendölt változások most tárulnak a világ elé. Csaták dúlnak majd, életek vesznek oda, ökológiai zűrzavart fognak elszenvedni az országok, a termés tönkre fog menni, és közületek sokakat üldözni fognak kormányaitok. A legrosszabb csata a szellemi csata lesz, melynek során mindent el fognak követni, hogy Ellenem fordítsanak titeket.

Atyátok

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért