RSS
 

Isten, az Atya: A hazugságoknak – melyekkel gazdaságotokat illetően etetnek benneteket – az a célja, hogy megtévesszenek titeket

22 júl

2013. július 10. szerda,15.41

Drága leányom, háborúk fognak kitörni szerte az egész Közel-Keleten, és hamarosan szeretett Izraelem rettenetes borzalmat fog elszenvedni. A világ eme részén igen nagy mennyiségben fognak életek odaveszni, mert a gonosz lelke felemészti Gyermekeim életét, és sok esetben a lelküket is.

Gyermekeim egymás iránti gyűlölete át fog terjedni más országokra is, ahogy az Armageddoni Csata fokozódik és terjed, mindaddig, amíg az el nem árasztja a világot mindenütt. A gyűlölet, mely a sátán és annak démonai okozta fertőzésnek az eredménye, egy jól látható jel lesz, így alig lesz olyan lélek – függetlenül attól, hogy milyen hit van benne Irántam, minden létező Teremtője iránt – aki ne érezné majd a gonosz szellemét, mely terjed, mint egy halálos vírus.

Háborúk, méghozzá sok, köztük a nemzetek kormányain belüli csaták is, mind egyszerre fognak kitörni. Mivel már lesújtott Kezem enyhe büntetések közepette, tudnotok kell, hogy Én el fogom tiporni azokat, akik bántják Gyermekeimet. Ekkor a lelkekért vívott csata fokozódni fog, és sokféle módon fog terjedni.

A hazugságoknak – melyekkel gazdaságotokat illetően etetnek benneteket – az a célja, hogy megtévesszenek titeket, és megfosszanak benneteket attól, ami a tiétek. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Én megakadályozzam azokat – akik szabályozzák pénznemeteket – abban, hogy elvegyenek tőletek mindent, ami a tiétek. Tudjátok, hogy miközben Jobb Kezem büntetéseket zúdít a gonoszokra, addig Bal Kezem felemel, és Védelmem alá vesz benneteket, és Én fogok gondoskodni rólatok.

A Szent Könyvemben megjövendölt változások most tárulnak a világ elé. Csaták dúlnak majd, életek vesznek oda, ökológiai zűrzavart fognak elszenvedni az országok, a termés tönkre fog menni, és közületek sokakat üldözni fognak kormányaitok. A legrosszabb csata a szellemi csata lesz, melynek során mindent el fognak követni, hogy Ellenem fordítsanak titeket.

Atyátok

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.