RSS
 

Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában, melyek egymás után fognak bekövetkezni

14 júl

2013. július 3. szerda, 13.30

Hőn szeretett leányom, mennyire Hiányzott a Nekem szánt időd, és mennyire Örülök, hogy a szellemi sötétség – mely napokig beborított téged – most már elszállt. Folyamatosan imádkoznod kell a Legszentebb Rózsafüzért, hogy megvédd magad, és minden rendben lesz.

A Föld meg fog rázkódni, amint az meg lett jövendölve, és egyharmada meg fog perzselődni az ember bűnének közvetlen következményeként. Az ima enyhíteni tudja ezen lángok nagy részét, melyek a világ azon részeire fognak lezúdulni, ahol gonosz törvények bőszítik fel Atyámat.

Az Isten Törvényei elleni bűnök addig lesznek eltűrve, amíg azok, akik tudatában vannak az Igazságnak,  és elfogadják Isten Szavát, tisztelik Őt. Viszont akiket ti hatalmi pozíciókba helyeztetek, azok most hátat fordítottak Istennek. Ezért ők meg lesznek büntetve ökológiai felfordulás által. A megtisztítás az egyetlen eszköz az emberiség felébresztésére, melynek során bűnbánatra fognak törekedni lelkükért. Más eszközök  nem voltak elégségesek, annak ellenére, hogy megtérést hoztak. A büntetések egy egész sorozatát fogja elszenvedni az ember, ahogy továbbra is üdvözlik a pogányságot, és gyilkolják egymást.

Isten Beavatkozására szükség van. E nélkül magatokra maradnátok.

Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában, melyek egymás után fognak bekövetkezni.

Időjárási szélsőségek, és hirtelen hőmérsékleti változások – a hidegtől a nagy forróságig – lesznek tapasztalhatóak. Az évszakok már nem lesznek ugyanolyanok, mint régen.

Áradások, és tengeri viharok lesznek tapasztalhatóak a világ azon részein, ahol eddig még sosem. Azokban az országokban, ahol Isten-ellenes gonosz törvényeket vezetnek be, földrengések fogják megrázni földjeiket, és azok, akik ismernek Engem, ők tudni fogják, hogy ezek miért történnek.

Amikor bekövetkeznek a büntetések, akkor jön egy második szörnyű büntetés, mely a hamis egyházakat fogja sújtani, melyek szándékosan vetnek gátat az Igazságnak. Ezért, a Tőlem ellopott lelkek miatt, ők fognak a legtöbbet szenvedni.

Lévén, hogy egyre többet nyilatkoztatok ki a Pecsétekben szereplő próféciákról, az emberiség végül fel fogja ismerni az Igazságot. És habár Isten maga a Szeretet, és habár Ő Igazságos, Büntetései le fognak zúdulni az emberiségre, hogy megszabadítsák azt a hiúságától, az önzésétől, és az önszeretetétől, így az ember méltóvá válhat arra, hogy belépjen az Ő Új Paradicsomába. Csak a tiszta és alázatos szívűek nyerik el ezt az Ajándékot.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.