RSS
 

Csak nagyon kevesen keresnek vigaszt Bennem. Én türelmesen várok, de nem fognak Hozzám jönni

04 júl

2013. június 25. kedd, 20.45

Hőn szeretett leányom, folynak a Könnyeim ma, ahogy terjed az emberi szívekben megnyilvánuló alávaló gonoszság. Olyannyira megkeményedtek már, hogy kőszívükben nincs hely a Számomra, Jézus Krisztus számára, hogy vigaszra leljek bennük.

Szívem most zihál a bánattól azon Keresztények miatt, akik eltávolodtak az Igazságtól, és mindattól, amit Tanítottam nekik. Nagyon kevesen keresnek vigaszt Bennem. Én türelmesen várok, de nem fognak Hozzám jönni. Egy falat emeltek, mely elválasztja őket Tőlem, és színleg fogadják el Ígéretemet, miszerint eljövök újra. Mennyire elfelejtették, amit Mondtam, amit Tettem azért, hogy megváltsam őket, és amit Elbeszéltem nekik Atyám Könyvében, hogy várják az időt, amikor az közeledik.

Szegény, szegény Gyermekeim. Előbb fel kell Élesztenem az Irántam való szeretetet a szívükben, ha vigasztalásban, és az ebben az életben lévő nehéz próbatételeikből és szomorúságukból fakadó gyötrelem enyhítésében akarnak részesülni. Felém kell nyújtaniuk kezüket, és hívniuk kell Engem ebben az időben, ha azt akarják, hogy fájdalommentessé Tegyem az átmenetet a számukra.

Én nem szeretnék szenvedést mérni Isten gyermekeire. De ha elutasítják Tanításaim Igazságát és az Atyám által lefektetett Törvényeket, akkor szörnyű csatába keverednek a gonosz lélekkel, még mielőtt Irgalmam Karjaimba tudná vonni őket, melynek során megmentem őket.

Mily kevés bizalom van a szívükben az Egy Igaz Isten iránt. Mennyire nyeglék, és milyen gyorsan elfogadják a csalárdságokat, bűnös vágyaikat kielégítendő. Milyen naivak, amikor elfogadják az életmódjukhoz illeszkedő hazugságokat, a bűnt igazolandó.

Minden elfogadható, ami az emberi értelem által igazolja a bűnt, ez az egyetlen általuk választott út, hogy úgy élhessék életüket, ahogy szeretnék. Nagyon nehéz lenyelni, és megemészteni az Igazságot, melynek során testi áldozatokat kell hozni azért, hogy elfogadják azt. Ha és amennyiben elfogadásra kerül az Igazság, az nagy bátorságot igényel, és csak azok tudják azt valóban könnyedén elfogadni, akik rendelkeznek az Alázat Adományával.

Azokat, akik őszintén keresik Isten Igazságát, gyakran félrevezetik azok, akik azt mondják magukról, hogy Isten Igéjét hirdetik. Az egyetlen hely, ahol meglelitek az Igazságot, az a Legszentebb Biblia, és az Én Szent Szavam, mely ezekben az Üzenetekben adatik nektek. Üzeneteim fenntartják Isten Szent Igéjét, ahogyan az Atyám Könyvében szerepel.

Nem könnyű Engem szeretni, mert csak egyszerű gyermekként jöhettek Hozzám. Félre kell tennetek a mindennapi életetekben a világnak mutatott allűrjeiteket. Csak egyszerű, bizalommal teli gyermekként jöhettek Hozzám. Le kell borulnotok Elém, és kérnetek kell Engem, hogy Karjaimba vegyelek benneteket, hogy alakítsalak titeket, hogy segítselek benneteket a helyes úton járni az életszentség felé, és teljes mértékben bízni Bennem.

Ha mindent átadtok Nekem, Én felemellek benneteket, elveszem félelmeteket, és elviszlek benneteket Királyságomba. Még Isten Szeretetével a lelketekben is, nehéznek fogjátok találni ezt az utat. De ez olyan lesz, mintha pókhálót törölnének le szemetekről, mert amikor az Igazság nyilvánvalóvá válik, nem lesz más út, amin járni szeretnétek majd. Mert ez az egyetlen út, mely a Paradicsomba visz benneteket, és ezt az utat kell választanotok, hogy Hozzám, Jézus Krisztushoz elérjetek. Mert Én Vagyok az Út.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júniusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.