RSS
 

Bízzatok Bennem, és Én felnyitom majd szemeteket dicsőséges jövőtök Igazságára

31 júl

2013. július 22. hétfő, 19.09

Hőn szeretett leányom, a világ valamennyi, minden vallású és hitű fiataljához Szólok.

Én Vagyok Jézus Krisztus, a világ Megváltója, és Én hamarosan megmutatkozom majd nektek. Amikor ez megtörténik, egy szerte az egész világon, egyazon időben tapasztalható természetfeletti esemény során, akkor rá fogtok ébredni az Igazságra.

Lehet, hogy most nem fogadjátok a hozzátok intézett Hívásomat. Lehet, hogy nem fogadtok Engem szívesen mindennapi életetekben, de ha megérzitek Szeretetemet, többé már semmi sem fog számítani nektek. Második Eljövetelem ideje közel van. Ez az esemény – amikor is Én eljövök, hogy Békét hozzak, beharangozván az Új Paradicsomban – általatok még soha nem tapasztalt örömmel fog eltölteni benneteket. Én minden álmotokat felülmúló életet fogok szerezni nektek – egy életet, melyet, ha megpillantotok, mindaz lesz, amire vágytok.

Nem kell félni a Második Eljöveteltől, mivel az a legnagyobb hatással bíró, örömteli esemény lesz. Ez az Én Ígéretem. Sosem szabad aggódnotok azért, vagy félnetek attól, hogy az életnek vége – hogy meg fogják vonni tőletek az időt, amit természetesnek vesztek a világban – mert az élet csak ekkor kezdődik. Ekkor nem lesz többé gyötrelem, fájdalom, harag, gyűlölet, sem megosztottság. Csak a szeretet fog virágozni, és ezzel együtt egy pompás élet, melyben nagy egységben, szeretetben és békességben fogtok élni szeretteitekkel.

Én jelenleg készítem fel a világot erre a Nagy Eseményre, mely meg lett jövendölve. Ahhoz, hogy felkészítsem – hogy így a világ egy szempillantás alatt a javára változzon -, Hozzám kell jönnötök. Ahhoz, hogy elnyerjétek ezt az Új Paradicsomban lévő életet, melyben tökéletes testetek és lelketek lesz, kérnetek kell Engem, hogy tisztítsam meg lelketeket. Ahhoz, hogy ezt Én meg tudjam tenni, kérnetek kell Engem, hogy bocsássam meg nektek bűneiteket. Ez ilyen egyszerű. Tudom, hogy bűnösök vagytok. Ti is tudjátok, hogy bűnösök vagytok, de ez nem szabad, hogy elválasszon benneteket Tőlem.

Ha nyugtalanok vagytok vagy féltek, mondjátok el Nekem aggodalmaitokat, és Én enyhítem majd gyötrelmeteket. Bízzatok Bennem, és Én felnyitom majd szemeteket dicsőséges jövőtök Igazságára. Amikor a Föld megújul, és bejelentik a Második Eljövetelt, Én várni fogom, hogy üdvözöljelek titeket. Én mindig szeretni foglak benneteket, mert értetek adtam oda Életemet, amikor hagytam, hogy Keresztre feszítsenek Engem. Ha Én ennyire szeretlek benneteket, akkor semmi sem állhat az utatokba, hogy még ma hívjatok Engem.

Várom hívásotokat.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.