RSS
 

Azáltal, hogy Imahadjárati Imáimat imádkozzátok, Én meg fogom tudni menteni őket

22 júl

2013. július 11. csütörtök, 13.57

Hőn szeretett leányom, hadd vonjalak Szentséges Szívemhez közel téged, mert ha ezt hagyod Nekem, akkor Én rendkívüli Kegyelmeket fogok lelkedbe oltani. Így Művem még több gyümölcsöt fog teremni, melyek megérnek majd, és bőségben törnek elő, szerte a Földön.

A gyümölcs, mely Tőlem való, megtérést terem, és megenyhíti a legmegkeményedettebb szíveket is, amikor megízlelik azt. Ha megeszik, az oly módon fogja egyesíteni őket Velem, mely nagy békét terem bennük. A béke – melyet Én megígérek mindannyiatoknak, akik Rám figyeltek, ahogy most hozzátok Szólok – lesz a ti fegyveretek a gyűlölet ellen.

Ez a béke fog betölteni benneteket – köztük azokat a lelkeket is, akik sosem hallottak ezekről az Üzenetekről, de őszintén szeretnek Engem -, és ennek következtében immunisak lesztek azok hangjára, akik azért kiabálnak veletek, mert az Enyéim vagytok.

Ha egyek vagytok Velem, Én megígérem, hogy – minden egyes sértésért és bántásért, amit azért kell elviselnetek, mert Szent Szavamat hirdetitek -, majd felemellek, vezetlek, és védelmezlek benneteket. Egy dicsőséges életet fogtok élvezni Új Paradicsomomban, ahol mindenki egységben fog énekelni Isten szeretetéért és dicsőségére.

Nincs miért félnetek Tőlem, de Én azt kérem, hogy szánjatok időt az azok lelkéért való imára, akik össze vannak zavarodva, és bizonyos esetekben, még el is vannak veszve. Azoknak, akik elszakadtak Tőlem, vissza kell térniük Hozzám, és azáltal, hogy Imahadjárati Imáimat imádkozzátok, Én meg fogom tudni menteni őket.

Menjetek szeretett Követőim, és legyetek tudatában, hogy ti az Én Szívemben vagytok, Én meg a tiétekben.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.