RSS
 

A végső próféta már elküldetett, így kérlek, ne utasítsátok vissza ezt az Ajándékot

25 júl

2013. július 19. péntek, 15.00

Hőn szeretett leányom, amikor aggodalmaskodsz, és úgy érzed, hogy nem szeretnek e miatt a Küldetés miatt, tudnod kell, hogy a Szentlélek folyamatosan erőt fog adni neked. Soha nem leszel képes hazugságokat álltani, mivel ezt szeretett Atyám nem hagyja. Te vagy a végső próféta, és habár Én tudom, hogy ez megrémiszt téged, tudnod kell a következőt.

Atyám Szeretetének köszönhetően nagy Irgalmat fogok gyakorolni a világgal. A végső próféta már elküldetett, így kérlek, ne utasítsátok vissza ezt az Ajándékot, mert Atyám vágya az, hogy átölelje valamennyi Gyermekét, és megvédelmezze őket a világban lévő gonosztól. Ez az az Ajándék, mely egy szörnyű büntetéstől való végső szabadulást hozza el számotokra.

Ne utasítsátok el a prófétálás eme Ajándékát, a végső Mennyei beavatkozást, hogy megmentsen benneteket minden veszedelemtől.

Azok, akik nem tisztelik Atyámat, és akik pogány isteneket imádnak, országaitok el lesznek törölve a Föld színéről, ha nem tértek meg az Egy Igaz Istenhez. Ti, akik hamis isteneket imádtok, melyek ragyogó jövőt ígérnek nektek, és melyek hiúságotokra apellálnak, el fogtok terelődni Tőlem, és elmerültök egy végtelen űrben – a mélységben, ahonnan soha nem tértek vissza.

Hallgassatok meg most mindannyian. Én a Mennyből szólítom az emberiséget. Prófétám csak azt teszi, amit Én mondok neki. Ő engedelmeskedik Nekem, az Isten Fiának, az Emberfiának, amint az meg lett jövendölve. Neki nincs hangja. Szavai az Én Szavaim. Engedelmessége létfontosságú Isten Parancsa szerint. Engedelmessége azt jelenti, hogy nem nyithatja ki a száját, hogy megvédje Isten Szavát.

Minden előre megjövendölt esemény hamarosan be fog következni. Ha figyelmen kívül hagyjátok ezt a Mennyből jövő figyelmeztetetést, akkor többet fogtok szenvedni, mint szükséges lenne. Csak ócsároljátok ezeket a Mennyből jövő Szavakat, és meg lesztek szégyenítve az egész világ előtt, amiért üldöztök Engem.

Az Én Szavam Igaz. Az Én Szavam valóságos. Az Én Szavam azért adatik, hogy megvédelmezzen benneteket, és megmentsem titeket a fenevadtól, aki fertőzése révén elpusztítja életeteket. Legyetek erősek, és távolodjatok el a gonosz hazugságoktól, melyekkel traktál benneteket. Ha nehéz a szívetek, jöjjetek Hozzám, és Én megkönnyítem szíveteket. Ha szomorú a szívetek, Én körülölellek benneteket, és békét adok nektek, hogy így a halál ne rémisszen meg benneteket többé.

Ha elöntött benneteket a harag, mely gyűlöletbe csap át az Üzenetek ellen, akkor legyetek tudatában, hogy megtámadott benneteket a hazugságok királya. Ha ezek az Üzenetek gyötrelmet és szenvedést okoznak nektek, akkor tudni fogjátok a szívetek mélyén, hogy ezek Tőlem valók.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.